„Românul zilei” Un barbat din Reghin, care a comis 46 de furturi in Danemarca a fost retinut de poliţiştii din Mureș

0
552

Un bărbat din Reghin, pe numele căruia autorităţile din Danemarca au emis un mandat european de arestare pentru comiterea a 46 de furturi calificate, a fost depistat de poliţiştii din Mureș, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

La data de 21 iulie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au depistat  un bărbat, de 29 de ani, din Reghin, care era urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile daneze au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea a 46 de infracțiuni de furt calificat, pe teritoriul Danemarcei.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

mascati-suspect-arestat-catuse-11

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Tîrgu-Mureș, care a emis pe numele său ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Cel în cauză urmează a fi prezentat la Curtea de Apel Tîrgu-Mureș, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile judiciare daneze.

http://observator.ro/stiri-live-un-barbat-care-acomis-46-de-furturi-in-danemarca-a-fost-retinut-de-politisti-390529.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here