Roxana Vasile : ASOCIATIA CULTURALA ROMANA DIN DANEMARCA A PRIMIT ASTAZI – ,,Oportunitate angajare in Romania, vorbitori Limba Daneza”

0
784

ASOCIATIA CULTURALA ROMANA DIN DANEMARCA A PRIMIT ASTAZI:

,,Oportunitate angajare in Romania, vorbitori Limba Daneza”

Buna ziua,

Numele meu este Ioana Lapusan sunt HR Executive la o multinationala din Cluj Napoca si pot angaja 23 de vorbitori de Limba Daneza. Domeniul de activitate este financiar , experienta nu este necesara . Singura conditie este sa vorbeasca Limba Daneza la un nivel mediu spre avansat.

Orice Recomandare este binevenita, cv urile pot fi trimise pe adresa aceasta de email. Recrutarile incep in Ianuarie si angajarile din luna Februarie 2014. In cazul in care sunt Romani care isi doresc sa revina in tara, acuma au posibilitate sa se angajeze. Servicii de voce si backoffice. Va exista o interactiune directa cu cei din Danemarca, angajatii vor fi trimisi la training in tarile din Europa. Experienta nu este necesara. Abilitatile lingvistice sunt cele mai importante. Salariul este peste media din Romania, mediu de lucru placut, beneficii pe langa partea salariala pentru angajati, contract pe perioada nedeterminata, program de 8 ore / 5 zile pe saptamana.
O zi frumoasa

Pentru informati cautati pe facebook :Lapusan Ioana sau
Ioana LAPUSAN
Executive – Human Resources
Cluj-Napoca, 400162
Croitorilor Str. nr.12-14; 3rd & 4th Floor
RO: +40.264.296.000 extn. 86034
M: +40.725.455.558
Fax:+40.264.296.007
www.exlservice.com

 

sursa :  Roxana Vasile

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here