AcasăFederația RusăRusia, izolata total. Avioanele Aeroflot nu mai zboara nicaieri in afara de...

Rusia, izolata total. Avioanele Aeroflot nu mai zboara nicaieri in afara de Belarus. Si celelalte companii ruse, Rossiya si Aurora, isi inceteaza zborurile internationale

Aeroflot, cea mai mare companie aeriana din Rusia, va suspenda toate zborurile in strainatate incepand cu data de 8 martie – cu exceptia zborurilor catre Minsk, Belarus – a anuntat sambata agentia rusa de stiri de stat RIA Novosti, citata de CNN.

Pasagerii cu bilete de intoarcere in Rusia nu vor putea urca pe zborurile internationale incepand cu 6 martie, daca zborul de plecare este programat incepand cu 8 martie, „pentru a atenua riscurile de imposibilitate de a folosi zborurile de intoarcere in Rusia”.

Aceasta vine dupa ce joi, capacitatea transportatorului detinut majoritar de guvern de a vinde locuri a fost paralizata. Aeroflot a fost eliminata din sistemul global de distributie, fiind cea mai recenta masura impotriva industriei aviatice rusesti dupa ce cea mai mare parte a lumii occidentale a inchis spatiul aerian pentru aeronavele rusesti.

Companiile aeriene Rossiya si Aurora vor anula, de asemenea, zborurile internationale, adauga raportul.

Rusia, izolata total. Avioanele Aeroflot nu mai zboara nicaieri in afara de Belarus. Si celelalte companii ruse isi inceteaza zborurile internationale

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca