Targul de Educatie Europeana la Cluj: „Danish Day” (24 februarie, 10.00)

0
989

Cea de-a treia editie a Targului de Educatie Europeana / European Education Fair 2012 va avea loc pe 23 februarie la Cluj (la Hotel Napoca) si pe 25-26 februarie la Bucuresti (la Hotel Hilton). Evenimentul special: Danish Day (24 februarie, 10.00)

 

„Danish Day” (24 februarie, 10.00)

Universitatile care vor participa la „Danish Day” sunt Aalborg University, Aarhus Faculty of Arts, Dania Academy, UCN, VIA University College, Zealand Institute of Business and Technology, care ofera programe de licenta si master atat in domeniile de inginerie, tehnologie si business cat si in disciplinele socio-umane.

Pentru a facilita procedura de admitere, evenimentul va include conceptul „Smart Admission System” ce ofera tinerilor deja decisi posibilitatea de a se inscrie pe loc, urmand ca in aceeasi zi sa sustina testul de limba engleza si interviul cu reprezentatii universitatii.
 
Participarea este gratuita, conditionata de inscrierea in prelabil pe site-ul evenimentului www.danish-day.com.

EEF si evenimentele asociate Holland Day si Danish Day sunt initiate de catre IEC – International Education Center Romania (www.iec.ro), care este o organizatie membra EDvisory, o retea de companii si organizatii internationale active in domeniul educational. IEC promoveaza mobilitatea educationala pentru elevii si studentii din Romania, Bulgaria, Republica Moldova, desfasurand programe de plasament liceal si universitar in strainatate.

Participarea la targ si evenimentele asociate este gratuita, conditionata doar de inscrierea prealabila pe site (www.eef.ro), intrucat accesul se va face pe baza biletului de intrare primit pe e-mail de fiecare participant, in urma inregistrarii.
Citeste mai multe despre   

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here