Tecău și Rojer deschid un turneu demonstrativ în Danemarca

0
987

Liderii mondiali ai probei de dublu masculin, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer deschid, joi, turneul demonstrativ Energi Denmark Champions Battle ce are loc în Danemarca, într-un meci împotriva câştigătorilor ediţiei din 2012 a Grand Slam-ului londonez, Frederik Nielsen şi Jonathan Marray, informează Mediafax.

„Energi Denmark Champions Battle” este turneul gazduit de „Jyske Bank Boxen”, din Herning, o sala cu 12.000 de locuri. Primul meci demonstrativ i-a adus pe hard pe noii lideri mondiali ai probei de dublu masculin, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer. Detinatorii trofeului la Wimbledon au jucat impotriva castigatorilor editiei din 2012 a Grand Slam-ului londonez, Frederik Nielsen si Jonathan Marray. Apoi, in meciul vedeta de joi seara, Caroline Wozniacki urma sa o intalneasca pe cea mai buna prietena a sa, Serena Williams, locul 1 WTA.

TecDanemarca

Totodată, Serena Williams va juca primul meci după eliminarea în semifinalele US Open, care a privat-o de Marele Şlem, unde urmează să o întâlnească pe Caroline Wozniacki, locul 17 WTA. Premiul pentru învingătoare este o brăţară shamballa de peste 14.000 de dolari.

http://www.romanialibera.ro/sport/sporturi/tecau-si-rojer-deschid-evenimentul-energi-denmark-champions-battle-din-danemarca-400612

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here