AcasăStiriTelenovelă între doi "cărăuşi" de Danemarca. Doi şoferi de microbuz s-au certat...

Telenovelă între doi „cărăuşi” de Danemarca. Doi şoferi de microbuz s-au certat între ei şi au ajuns la tribunal

B.R. (35 ani), cu domiciliul în Comăneşti, a fost trimis în judecată, anul trecut, de către procurorii DIICOT Bacău, pentru infracţiunile de acces ilegal la un sistem informatic, violarea secretului corespondenţei şi furt. “În cursul anului 2014, reclamanţii A.I. şi A.L. s-au asociat în vederea organizării unor curse regulate către ţările Scandinave, transportând cu ajutorul unui microbuz atât persoane cât şi colete.

În luna decembrie 2014, cei doi au organizat două curse concomitente către Danemarca, utilizând un al doilea microbuz, pe care l-au închiriat doar pentru perioada acestei deplasări, de la martorul T.C.. (…) În timpul deplasării, între A.I. şi A.L., aflaţi în primul microbuz, şi inculpatul B.R. a izbucnit o ceartă care a continuat şi pe drumul de întoarcere. La finalizarea cursei, inculpatul B.R., care încasase de la pasageri sumele de bani reprezentând contravaloarea transportului, i-a remis 2.500 lei martorului T.C., suma fiind datorată pentru serviciile sale şi cedarea folosinţei autovehiculului”, spun anchetatorii.

Înainte de a se despărţi de T.C., inculpatul a luat din microbuzul acestuia, un telefon mobil ce-i aparţinea lui A.L., a accesat contul privat creat pe Facebook, profitând de faptul că telefonul era în permanenţă logat la cont. “În acest fel, B.R. a obţinut fără drept date informatice aflate în corespondenţa privată a lui A.L., pe care mai apoi le-a difuzat către public, postându-le pe propria pagină din reţeaua de socializare.

Astfel, în data de 4 ianuarie 2015, inculpatul B.R. a difuzat prin intermediul reţelei de socializare mai multe mesaje în conţinutul cărora persoana vătămată A.L. făcea remarci depreciative la adresa persoanelor care apelaseră la serviciile sale de transport.

În cuprinsul acestei postări, B.R. anunţa că intenţionează să opereze curse către Danemarca pe cont propriu, invitând persoanele interesate să-l apeleze telefonic”, se arată în rechizitoriu. În instanţă, inculpatul şi-a recunoscut faptele, beneficiind astfel de reducerea pedepsei cu o treime.

mai mult la :  www.desteptarea.ro/s-razbunat-pe-partenerul-de-afaceri-publicandu-pe-facebook-mesaje-din-corespondenta-privata/


Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Comentarii

Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura