AcasăFederația RusăUcrainenii, dispuși să facă o singură concesie pentru a încheia conflictul /...

Ucrainenii, dispuși să facă o singură concesie pentru a încheia conflictul / Civili uciși lângă Kiev în timp ce încercau să fugă din oraș / Evacuările, blocate în continuare / 20.000 de cetățeni străini vor să lupte alături de Ucraina

Rusia continuă ofensiva în Ucraina, iar bătălii se duc în continuare în mai multe zone. Orașul port Mariupol este complet înconjurat și bombardat de șase zile consecutiv. Rusia și Ucraina căzuseră de acord pentru o încetare parțială a focului pentru evacuarea civililor, lucru ce nu s-a mai întâmplat după ce rușii ar fi continua să bombardeze. Putin a ieșit din nou public cu amenințări la adresa statelor occidentale să nu se amestece în conflict, iar președintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut direct un ajutor senatorilor SUA. Premierul israelian a început un turneu de mediere în conflict.

22:52 Ciucă: În România există 3 firme și 2 persoane fizice care alimentează financiar Rusia în perioada conflictului din Ucraina

22:34 Luni va începe altă evacuare a civililor din Irpin, orașul în care au murit cel puțin opt civili duminică din cauza bombardamentelor agresive conduse de ruși duminică.

22:27 Premierul Ciucă reacționează după amenințarea Rusiei la adresa României: „Nu avem de ce să ne fie frică”

22:09 Numărul persoanelor declarate decedate după bombardamentele din Irpin, în timpul evacuării civililor, a crescut la 8, potrivit primarului.

„A murit o familie”, a spus primarul Oleksandr Markushyn, „în fața ochilor mei au murit doi copii mici și doi adulți”.

Cătălin Prisacariu : Lângă cele trei cadavre ale familiei din Irpin (doi copii și mama) și trupul agonizând al tatălui, soldații ucraineni au găsit, într-o cutie mică de plastic, un cățel lătrând. Cel mai probabil, va fi singurul supraviețuitor din familie.

22:07 Un alt avion de luptă rusesc e doborât. Momentul exploziei deasupra Harkivului – VIDEO

21:53 TikTok își suspendă parțial serviciile în Rusia din cauza legii lui Putin privind ”răspândirea de știri false”

/www.hotnews.ro/


Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Comentarii

Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura