AcasăFederația RusăUcrainenii încep războiul psihologic în Crimeea: Va fi o vară „incendiară”. Așteptăm...

Ucrainenii încep războiul psihologic în Crimeea: Va fi o vară „incendiară”. Așteptăm ca rușii să „fumeze” pe Podul Kerci

Au fost din nou explozii, vineri seară, în Peninsula Crimeea. Apărarea antiaeriană din Sevastopol și Kerci s-a activat. Rușii au tras într-un aparat care zbura la mare altitudine peste peninsula ocupată. Analiștii cred că, cel mai probabil, a fost vorba de drone ucrainene. Însă acestea nu ar fi atacuri, ci doar zboruri de explorare. Armata Kievului ar testa cât de pregătiți sunt rușii. În același timp, este și o parte a războiului psihologic pe care îl duc cele două tabere.

La Sevastopol, principalul oraș din Crimeea, s-au auzit bubuituri. Zgomotul a provenit de la un sistem rusesc de apărare antiaeriană Panțîr care a tras în ceva ce survola orașul unde se află baza flotei ruse de la Marea Neagră. De altfel, în Sevastopol este alertă galbenă de atac, decretată de autoritățile de ocupație ruse, mai ales după ce un atac cu dronă a vizat la sfârșitul lunii trecute Statul Major al Flotei Ruse de la Marea Neagră.

 

www.digi24.ro/stiri/externe/

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca
Kanin