Un danez care l-a lovit pe arbitrul unei partide Danemarca-Suedia a fost condamnat să plătească DESPĂGUBIRI 250.000 DEURO

2
973

Un danez a fost condamnat la plata unor despăgubiri de 1.869.269 de coroane (circa 250.000 de euro) către Federaţia Daneză de Fotbal (DBU) pentru că l-a agresat pe arbitrul meciului cu Suedia, din 2007, a anunţat, marţi, Curtea de Apel de la Copenhaga, informează AFP.


Ronni N., numit „imbecilul fotbalului” de presa daneză, a întrerupt, la 2 iunie 2007, meciul din preliminariile Euro-2008, dintre Danemarca şi Suedia, cu două minute înainte de final, la scorul de 3-3. Suedia a câştigat apoi meciul la masa verde.

„Spectatorul a escaladat barierele de securitatea de la arena Parken şi a intrat în teren. El l-a lovit pe arbitrul meciului şi a încercat să-l pălmuiască. Federaţia Daneză de Fotbal a primit interdicţie de la UEFA de a juca următoarele două meciuri pe stadionul Parken şi a fost condamnată la plata unei amenzi”, se arată în motivarea Curţii de Apel, care precizează că DBU şi-a estimat pierderile la 2,2 milioane de coroane (295.000 euro), iar Ronni N. trebuie să plătească despăgubiri.

Această decizie este de două ori mai severă decât cea pronunţată în primă instanţă, în 2009, care era de 900.000 de coroane (121.000 euro).

mai mult la :

Un danez care l-a lovit pe arbitrul unei partide Danemarca-Suedia a ..

2 COMENTARII

  1. Din pacate apar si astfel de incidente, insa in tarile nordice sunt mai rare decat in alte parti cum ar fi Serbia de exemplu, unde huliganismul e in floare sau chiar Anglia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here