😡 Patrick Angel : Sunteti niste gunoaie de oameni.Am stat ore in sir in ploaie, in picioare cu 2 operatii la piciorul stang ( am o proteza de sold in piciorul stang). Am stat pt a mi exercita dreptul de a vota. A ti trimis la ordin politia daneza cu cainii dupa noi. Am primit amenda de la politia daneza total gratuit doar pt ca i am intrebat de ce ne fugaresc cu cainii si am putut sa ma exprim cat de cat in limba daneza am dovezi filmarile .

Am stat ore in sir in ploaie , ne ati umilit, ne ati fugarit cu cainii , am luat amenda din cauza dumneavoastra. am filmare in care se vede ca politia ascunde adevarul, deoarece am fost retinut abuziv langa ambasada , m au cautat de droguri prin haine, ma intrebau daca sunt sub infuenta drogurilor, eu nici macar nu fumez tigari normale, m au cautat prin statie sa vada daca am cazier, eu am cazierul curat atunci au inventat o amenda. Am o filmare in care se vede cum politistul danez da cu lanterna in camera video a prietenului meu, pt a asunde faptul ca m au retinut total degeaba. Cer demisia Ambasadoruui, scuze pt toata umilinta traita si sa mi plateasca amenda pe care am primit o din cauza lor.

„Vreau sa votez !”

😡 Adriana Marta Mihai:  Sa va fie rusine ca ati boicotat alegerile si ati facut in asa fel sa nu putem vota, in ciuda faptului ca am asteptat atatea ore uzi pana la piele. Pentru oameni ca voi exista un loc special in iad! RUSINE!!! RUSINE!!! RUSINE!!! M… PSD! 😠

😡 Nicu Toduț : Sa va fie rusine…v-ati batut joc de oameni….sunteti sluga PSD-ului..dar ghici ce!!! Seful vostru a intrat la mititica.
Sunteti caractere slabe, care se vand pe 2 lei.
Demisia..asta trebuie sa faca sluga de ambasador..cã da’ seful e ascuns pt 3 ani!
Rusine!

😡 Grebenisan Gabi Si Mihaela : Ne puteti spune si noua ,celor din Islanda,de ce la Reykjavik au fost trimise doar 500 buletine desi oficil sunt inregistrati in Islanda 1400 rezidenti romàni?
Ne spuneti si noua cine raspunde legal pentru obstructionarea dreptului la vot a celor care au ramas la usa incepand cu ora 19.51?Unii dintre ei erau veniti de la peste 400km

😡 Florin Dumitru :  Domnule ambasador al Danemarcei și Islandei, după umilință, minciuna oferita votanților și neseriozitatea cu privire a pregătiri votului românilor în Danemarca, va cerem cu mult respect demisia pentru cum ați minți sute de votanți cu privire a prelungirii votului, dar în realitate ați reușit să calmați situatia de pe strada in detrimentul poliției daneze iar apoi ați evacuat votanții cu câinii. Daca dumneavoastră considerati că oamenii pe care ii reprezentați merita sa fie evacuați cu câinii de către poliție, va vom evacua și noi curând cu un protest în fața ambasadei! Sunteți un nimic, nu puteți reprezenta interesele noastre în Danemarca și cu siguranță e timpul sa plătiți pentru aceasta zi! RUSINE dl Alexandru Grădinar!

😡 Smara Coşurbă : Ne-ati umilit, v-ati batut joc de noi!!!! La ora 20.50, dupa 8h de asteptare in ploaie, ne-ati trimis in curtea din spate a ambasadei spunand sa nu ne ingrijoram ca vom vota toti. Mai intai cei din ambasada – apoi cei din curtea din fata – apoi noi. La ora 22.00 domnul ambasador Alexandru Gradinar ne-a transmis ca nu mai putem vota pentru ca sistemul s-a inchis de la Bucuresti.

Acest lucru nu este posibil!!! Sistemul se poate inchide de catre autoritatile locale DOAR CAND TOTI CEI DIN INCINTA AU VOTAT sau de la sediul central dupa ce s-a incheiat votarea in toate sectiile la nivel global. Ati chemat politia daneza cu tot cu cainii sa ne scoata din curtea ambasadei ca pe niste delicventi, cand tot ce faceam era sa ne cerem dreptul constitutional la vot. Sa va fie rusine!!!

😡  Petronela Cimpoesu Tarpgaard : Cata incompetenta poate exista la Ambasada Romaniei in Danemarca?
Cum puteti justifica asteptarea in frig si ploaie peste 10 ore la vot in Copenhaga? V-ati “organizat” cu doar 4 stampile si 1 persoana pentru scanarea documentelor de identitate! Si cu accesul interzis la toaleta din cladirea ambasadei pe motivul ca “este proprietate privata”? Unde va este profesionalismul? Unde va este bunul simt? Sau ati sabotat in mod constient aceste alegeri prin modul mizerabil in care v-ati organizat?

/www.petitieonline.com/demisia_ambasadoruli_roman_din_danemarca_si_islanda-_alexandru_gradinarul

Domnule Presedinte,

Suntem o parte din comunitatea romanilor stabiliti in Danemarca si va rugam sa luati in consideratie posibilitatea de inlocuire a ambasadorului atasat ambasadei Romaniei din Copenhaga. Motivul pentru care va trimitem aceasta scrisoare, consta in faptul ca multi dintre noi cei de aici, consideram ca acest domn delegat ca ambasador, nu ne reprezinta si nu ne apara interesele ci dimpotriva.

Un alt motiv temeinic pentru care ne dorim schimbarea o reprezinta si faptul ca la alegerile din 26 mai pentru Parlamentul European si referendumul organizat de dumneavoastra pe tema justitiei, o mare parte din comunitatea romaneasca din Danemarca si Islanda, i s-a ingradit dreptul constitutional garantat de a vota, prin diferite mijloace. Tergiversare, putine sectii de votare, putine cabine de votare, stampile insuficiente, locatii cu spatii si intrari restranse care au ingreunat votul in loc sa il fluidizeze ,personal redus si neorganizat corespunzator, menit parca sa reduca numarul de voturi, precum si lipsa de interes si mai ales lipsa morala si de umanitate etalata romanilor care au stat si 9h in picioare la cozi imense din dorinta de a-si exprima dorinta de a vota, unii dintre ei venind si de la sute de km departare. La ora 21:00, nu numai ca romanilor nu li s-a mai permis sa isi exercite datoria cetateneasca desi erau foarte multi, dar a mai si chemat autoritatile daneze (politia) sa ii disperseze amenintandu-i ca daca vor refuza sa plece, au ordin sa faca orice este necesar sa indeplineasca aceasta sarcina.

Consideram ca aceste actiuni sunt mai mult decat suficiente sa concluzionam ca ambasadorul „nostru” nu ne reprezinta si nu ne apara interesele ci reprezinta si apara interesele unei formatiuni politice ce avea mare interes ca voturile diasporei sa fie cat mai putine. In consecinta, dorim sa luati in consideratie inlocuirea acestui domn cu alt roman caruia sa ii pese de noi cei de aici.

DOVADA DE INCOMPETENTÅ TREBUIE PLATITÅ CU DEMISIA

#ROMANIAchanges

DREPTUL LA VOT NU SE DISCUTÅ !!!

SEMNEAZA PETITIA !

 

2 COMENTARII

  1. Vad ca toti ignora un detaliu important. La final, politia cu cainii a fost chemata pentru ca un compatriot de-al nostru a spart unul din geamurile ambasadei cu un obiect greu. Obiectul a fost mai mult sau mai putin atintit catre una dintre angajate, imediat dupa ce aceasta a inchis fereastra respectiva. Inteleg ca atitudinea ambasadei a lasat mult de dorit, dar ceva ce poate fi catalogat drept asalt asupra unei ambasade nu ajuta deloc cauza romanilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here