Turismul cu avionul Copenhaga – Sibiu nu prea dă rezultate. După ce, la începutul acestui an, a anulat zborurile care legau Sibiul de Paris, reprezentanții celei mai active companii aeriene prezentă la Sibiu au decis să renunțe și la zborurile către Danemarca.

Avionul companiei Wizz Air care leagă Sibiul de Copenhaga, de două ori pe săptămână, va efectua ultima cursă pe această rută la mijlocul lunii iunie, anul acesta. Decizia vine la un an de la lansarea acestei noi rute și după ce, pe perioada iernii, zborurile între cele două orașe au fost suspendate.

“Ca o practică normală în industria aviatică, frecvenţele de zbor se pot schimba în funcţie de sezon şi de performanţa rutei. Wizz Air monitorizează continuu performanţele rutelor sale pentru a permite celor mai populare dintre ele să fie operate la cele mici preţuri posibile. Ruta Sibiu– Copenhaga va fi întreruptă din 19 iunie 2019, iar în acest fel reţeaua de rute de la baza Wizz din Sibiu va fi optimizată”, răspund reprezentanții companiei la întrebarea referitoare la motivele suspendării acestei rute. Pentru care sunt și sibieni care și-au cumpărat deja bilete pentru perioade de după ziua de 19 iunie 2019.

”Pasagerii cu rezervări afectate de schimbările de această formă sunt informaţi şi li se oferă posibilitatea reprogramării gratuite pe zboruri alternative Wizz, rambursarea integrală a biletului plătit sau li se oferă 120% credit din rezervarea originală în contul Wizz”, arată reprezentanții companiei maghiare de zboruri din categoria low-cost.

Rute anulate după niciun an

Cursa care lega Sibiul de Copenhaga două ori pe săptămână (lunea și vinerea) a înregistrat primul zbor pe 22 iunie 2018, după ce Wizz Air a alocat cea de-a doua aeronavă bazei creată pe aeroportul sibian.

mai mult la :   www.turnulsfatului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here