Vizita delegaţiei Consiliului Judeţean Harghita în Danemarca, 15-17 aprilie

0
895

În perioada 15-17 aprilie 2013, o delegaţie a Consiliului Judeţean Harghita, condusă de preşedintele Borboly Csaba, a efectuat o vizită de studiu în Danemarca pentru documentare in domeniul agriculturii.

Delegaţia a avut întâlniri la Consiliul Danez pentru Agricultură şi Alimentaţie (Danish Agriculture and Food Council – DAFC) şi Institutul Danez de Cercetare in Domeniul Cărnii (Danish Meat Research Institute – DMRI) şi a avut o întrevedere cu reprezentanţii organizaţiei SustainAgri. De asemenea a fost vizitată o fermă modernă de porci.

Printre obiectivele principale ale vizitei în Danemarca s-au numărat identificarea modelelor funcţionale din Danemarca în domeniul agricol, informarea în domeniul managementului fermelor şi împărtăşirea experienţei daneze în sectorul procesării cărnii.

Reprezentanţii CJ Harghita au considerat foarte utilă această vizită, fiind mulţumiţi de informaţiile acumulate. Totodată, au stabilit cu partenerii danezi continuarea colaborării şi realizarea unor întâlniri în România, în scopul punerii în practică a soluţiilor eficiente pentru managementul agricol performant.

Vizita delegaţiei Consiliului Judeţean Harghita în Danemarca, 15-17 aprilie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here