Al doilea cel mai aglomerat aeroport din Danemarca a anunțat deschiderea cinci rute noi de către trei companii aeriene diferite pentru vara anului 2021

Aeroportul Billund (BLL) va deservi trei noi rute cu Vueling (VY) la Barcelona (BCN), Malaga (AGP) și Palma de Mallorca (PMI) din 18 și, respectiv, 19 iunie, în timp ce Ryanair adaugă, de asemenea, două zboruri săptămânale către aeroportul El Prat din Barcelona din 1 iulie.

Pe lângă destinațiile spaniole, Billund va oferi o nouă conexiune către Aeroportul Gazipașa-Alanya (GZP) de către Turkish Airlines. Conform site-ul companiei aeriene, zborul va fi operat de Airbus A320 și va asigura conexiunea de două ori pe săptămână între cunoscutul paradis turistic și orasul companiei daneze LEGO. Transportatorul național turc este deja prezent pe piața daneză cu zboruri zilnice între Istanbul (IST) și Copenhaga (CPH).

Conform Anna Aero companiile aeriene se pot aștepta la o competiție uriașă în această vară, în afară de Ryanair și Vueling, Norwegian va opera zboruri către Barcelona, ​​ceea ce înseamnă un numar mare de conexiuni săptămânale efectuate de către cei trei operatori.

mai mult la  /airwaysmag.com/


Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.