AcasăDiasporaLucian Cojocaru a deschis al treilea magazin cu specialități românești, la Struer...

Lucian Cojocaru a deschis al treilea magazin cu specialități românești, la Struer în Danemarca. Adrian Scutaru din Hanstholm, printre primii clienți. Postul danez TVMidtvest a publicat un reportaj chiar din magazin

-

Au trecut patru ani de când a existat un semn de viață în magazinul din strada Østergade din oraselul danez Struer, dar lucrurile  s-au schimbat începând cu vinerea aceasta.

Aici s-a deschis chiar în centrul străzii pietonale noul magazin de specialități al orașului, numit Patria’s Food. Magazinul nu oferă specialități franțuzești, italiene sau asiatice, ci cu produse de bacanie din România.

Click pentru video

Magazinul a fost deschis de românul Lucian Cojocaru, care are deja deschise două magazine similare în Hammel și Horsens. Aproape totul din magazin provine din țara de origine,  România, așa că dacă aveți nevoie de o bucată de salam delicios sau de cârnați picanti, de exemplu, acesta ar putea fi locul potrivit de vizitat.

Noua locație de pe Østergade din Struer a fost aleasă de fanii lui  Lucian Cojocaru de pe Facebook.

– Oamenii au vrut ca magazinul să fie amplasat aici, a declarat Lucian Cojocaru.

Locațiile de pe Østergade din Struer au stat goale de ani de zile și, prin urmare, oamenii din Struer apreciază noua activitate comerciala.

  • Este palpitant, spuin danezii. o mulțime de produse alimentare. Nu știu dacă voi face cumpărături în magazin, dar în primul rând este interesant să intri și să vezi dacă există articole care te interesează, spune Jørgen Abildtrup de la Struer.

Clienții de bază vor fi și cei aproximativ 1.000 de români care, potrivit lui Lucian Cojocaru, locuiesc în zonă.

  • Nu toată lumea va veni, dar poate jumătate vor vizita magazinul, spune Lucian Cojocaru.

– Înainte eram obișnuiți să conducem vreo 130 de kilometri, dar acum le putem lua pe toate aici. În Danemarca, de exemplu, oamenii nu folosesc chiar atât de mult condimente pe salam, asa cum ne place noua românilor, spune Adrian Scutaru de la Hanstholm.


Det er fire år siden, at der sidst var liv i lokalerne på Østergade i Struer, men det blev der lavet om på fredag.

Her åbnede nemlig byens nye specialbutik ved navn Patria’s Food midt på gågaden. Butikken byder hverken på franske, italienske eller asiatiske specialiteter, men med varer fra Rumænien.

Butikken er åbnet af Lucian Cojocaru, der i forvejen driver to tilsvarende butikker i Hammel og Horsens. Næsten alt i butikken er hentet fra hjemlandet Rumænien, så hvis du fx trænger til et stykke lækkert salami eller andre krydrede pølser, er det måske stedet at besøge.

www.tvmidtvest.dk/midt-og-vestjylland/ny-specialbutik-i-struer-oesteuropaeiske-poelser-i-lange-baner

 


Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read

Nurcile ucise cu milioanele în Danemarca ies acum din morminte

Nurcile ucise în masă în Danemarca ies din morminte și provoacă groază în rândul danezilor. Peste 10 milioane de nurci au fost ucise în...

Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura