Acasă Aalborg Se reia și cea mai tare ligă a Nordului. Danemarca bifează o...

Se reia și cea mai tare ligă a Nordului. Danemarca bifează o săptămână a fotbalului: 8 meciuri în 5 zile

3447
0

Superligaen Scandinava e gata de start, din punctul de unde a înghețat pe 9 martie: etapa a 25-a.

Redebutul oficial va avea loc joi, 28 mai, cu întâlnirea dintre Aarhus și Randers, restanță din etapa cu numărul 21. Apoi, va urma un start de maraton fotbalistic în stil danez, care se va întinde până marți, 2 iunie, cu meciuri din campionat aproape în fiecare zi.

Silkeborg – Nordsjælland e partida de vineri

Odată cu disputarea restanței de joi, etapa cu numărul 25 va începe a doua zi, vineri, cu meciul dintre „Lanterna roșie”, Silkeborg, și locul 5, Nordsjælland. Înainte de întrerupere, gazdele legaseră 3 meciuri fără înfrângere și sperau la salvarea de la retrogradare, dar acum nimeni nu mai știe în ce formă sunt. Oaspeții, fără înfrângere în campionat din decembrie 2019, sunt favoriți la toate capitolele și se așeaptă un meci cu goluri multe pe JYSK Park din Silkeborg. Sâmbătă va fi o zi de pauză fotbalistică în Danemarca, prilej de introspecție pentru pariori și de focus pe alte campionate, dar ostilitățile se vor relua duminică, pe malul Mării Nordului.

Toți ochii stau pe FC Copenhaga și pe Midtjylland

Luni e zi plină cu meciuri în Danemarca, mai ales că joacă primele două clasate, FC Copenhaga și Midtjylland. Le-am pus în această orinde chiar dacă Midtjylland e lider, dar trebuie să respectăm istoria! Copenhaga domină de 20 de ani autoritar fotbalul danez, netrecând mai mult de un sezon fără tilu pe Telia Parken. Brondby, Aalborg și Midtjylland mai pun și ele mâna pe câte un trofeu doar când “Leii” schimbă câte o generație sau vând prea mulți jucători într-o vară.

mai mult la  www.gsp.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.