AcasăAalborgVIDEO | Cum se protejează Moș Crăciun de noul coronavirus în Danemarca

VIDEO | Cum se protejează Moș Crăciun de noul coronavirus în Danemarca

Pandemia de coronavirus nu îl oprește pe Moș Crăciun să-i întâlnească pe cei mici. O grădină zoologică din Danemarca a găsit o metodă inedită pentru a aranja interacțiunea dintre Moș Crăciun și vizitatori, scrie NBC News. Citeşte întreaga ştire: VIDEO | Cum se protejează Moș Crăciun de noul coronavirus în Danemarca

-

În Danemarca, miercuri au fost raportate 1. 183 de noi cazuri de coronavirus, iar de la începutul pandemiei și până în prezent numărul persoanelor infectate a urcat la 74.204. Cum mai este puțin până la Crăciun, oamenii caută soluții pentru a menține viu spiritul sărbătorilor. O grădină zoologică din Danemarca a găsit o modalitate originală de a-i permite lui Moș Crăciun să salute copiii fără a-l expune coronavirusului: plasându-l într-un glob de Crăciun imens, potrivit NBC News.

Înregistrarea video îl arată pe Moș Crăciun făcându-le cu mâna și salutându-i pe copii din interiorul globului plasat la grădina zoologică din Aalborg. Directorul acesteia, Henrik Johansen, a declarat presei daneze că inițial instituția pe care o conduce nu avea nicio idee ce să facă întrucât copiii nu vor putea sta în poala lui Moș Crăciun anul acesta din cauza restricțiilor legate de coronavirus. Însă o ședință de brainstorming de ultim moment a dus la comandarea globului imens, potrivit lui Johansen.

Citeşte întreaga ştire: VIDEO | Cum se protejează Moș Crăciun de noul coronavirus în Danemarca

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read