AcasăCopenhagaEmbassy of Denmark in Romania : Astăzi este Ziua Mondială a Bicicletei!...

Embassy of Denmark in Romania : Astăzi este Ziua Mondială a Bicicletei! Copenhaga este considerată una dintre cele mai prietenoase capitale ale bicicletelor din lume.

Astăzi este Ziua Mondială a Bicicletei! Copenhaga este considerată una dintre cele mai prietenoase capitale ale bicicletelor din lume.

Cu semafoare special pentru biciclete, autostrăzi pentru biciclete și poduri pentru biciclete care se ridică deasupra traficului aglomerat și canalelor, Copenhaga este un oraș conceput pentru ciclism. Planificarea urbană inovatoare a fost unul dintre principalele motive pentru care Copenhaga a fost numită anul trecut de către UNESCO #capitalul mondial al arhitecturii. Mergi azi cu bicicleta?

Today is World Bicycle Day!
Copenhagen is considered to be one of the most bike-friendly capitals in the world. With traffic lights specifically for bikes, cycle superhighways, and bike-bridges that rise above the busy traffic and canals, Copenhagen is a city designed for bicycling.
Innovative urban planning was one of the main reasons Copenhagen was appointed #worldcapitalofarchitecture by UNESCO last year.
Are you going cycling today?

: Thomas Høyrup Christensen

 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca