AcasăCopenhaga"Români zilei" 5 români au jefuit ca-n filme un mgazin de bijuterii...

„Români zilei” 5 români au jefuit ca-n filme un mgazin de bijuterii din centrul Copenhaga. Trei au fost deja arestati. O gagică i-a ajutat să fugă din Danemarca. Acum e și ea la zdup

-

Marți, un român de 37 de ani a fost închis pentru patru săptămâni, iar joi, o româncă de 40 de ani și un bărbat de 36 de ani au fost deasemenea retinuti. Toți acuzații sunt români.

Cinci români au dat o lovitura la un magazin de bijuterii din centrul capitalei daneze. Au intrat cu o masină furată în vitrina magazinului, au spart display-ul din vitrină cu rangile și au furat bijuteriile si ceasurile expuse.

În urma jafului românii s-au ales cu marfa în valoare de trei pâna la șase milioane de coroane daneze, spargere care a avut loc chiar pe strada comerciala principala din Copenhaga.

În dimineața zilei de 31 ianuarie, o mașină a intrat prin fereastra magazinului de ceasuri și bijuterii Hvelplund din strada comerciala pietonala Østergade, din Copenhaga. Folosind rangi facute în casă, patru bărbați au intrat în magazin, de unde au furat ceasuri și bijuterii în valoare de între trei și șase milioane de coroane daneze.

Femeia este acuzată că le-a dat adăpost celor patru făptași. În plus, polițiștii cred că, după furt, românca a fost cea care a încercat să scăpe de mașina folosita la spargerea vitrinei magazinului. Tot ea a curățat masina cu alcool pentru a sterge urmele. În cele din urmă, potrivit rechizitoriului, românca i-a ajutat pe vinovați să fugă din Danemarca.


Efter rambuktyveri til millioner i København: Nu er tre personer fængslet.

Tirsdag blev en 37-årig mand fængslet i fire uger, og torsdag blev en 40-årig kvinde og en 36-årig mand fængslet. Alle de sigtede er rumænere.

Mændene er sigtet for sammen med yderligere to mænd, som endnu ikke er identificeret, at have begået selve tyveriet.

Fem personer fik et udbytte på mellem tre og seks millioner kroner ved et rambuktyveri i indre København.

Tidligt om morgenen den 31. januar bragede en bil gennem ruden til ur- og smykkeforretningen Hvelplund på Østergade i det indre København.

Ved hjælp af en hjemmelavet rambuk trængte fire mænd helt ind i forretningen, hvor de stjal ure og smykker for mellem tre og seks millioner kroner.

I denne uge er to mænd og en kvinde i grundlovsforhør i Dommervagten i København blevet varetægtsfængslet i sagen.

/www.tv2lorry.dk/


Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read

”Descoperire de vis” în Danemarca. Ce comoară fabuloasă au găsit, după...

0
Un arheolog amator a descoperit una dintre cele mai mari, mai valoroase și mai frumoase comori din istoria țării. Aceasta are o vechime de...

Nyhavn la apus

Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura