🇩🇰 Situațiile neprevăzute îi fac pe oameni să realizeze că România este o țară ce se situează la un nivel inferior din punct de vedere al sistemului medicat față de alte țări, spre exemplu Danemarca.

În această situație se află și Vlad, un tânăr de 20 de ani care se află în anul doi de facultate în Danemarca. Acesta ar fi avut ocazia să își petreacă sărbătorile pascale alături de familie și prieteni, când pandemia a început să ia amploare în lume. Din spusele acestuia reiese că decizia lui a fost să rămână în Danemarca din frica de a nu contacta virusul pe drum și să ajungă în țară unde i-ar fi fost frică să meargă la spital, dar și din dorința de a-și proteja familia.

Vlad își are originile în orașul Botoșani, din județul Botoșani. A făcut multe sacrificii ca să ajungă în punctul în care se află în prezent. Pasiunea pentru calculatoare se manifestă din copilărie datorită tatălui său care repara computere. Petrecând mult timp printre piesele de calculator, cunoscând fiecare componentă internă a acestuia, pasiunea nu s-a pierdut pe drum și și-a dorit să avanseze, explorând și domeniul programării computerizate. La sfârșitul clasei a XII-a a decis să aplice inițial la o universitate din țară, ulterior optând pentru a părăsi România. În prezent este student la Business Academy Aarhus, în domeniul IT Technology. Nu regretă alegerea făcută pentru că locuiește alături de mama sa, în orașul Aarhus din Danemarca. Pe lângă facultate, Vlad se ocupă în timpul liber, acasă, cu diverse lucruri ce țin de domeniul IT, acumulând singur cunoștințe.

mai mult la /cluju.ro/


Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.