O românca a fost arestată la Aarhus, Danemarca, după ce a furat portofelul unui pensionar. Femeia a ajuns însă să regrete fapta.

Din Raportul Politiei din Jutlanda de Est:
Poliția din Jutlanda a adus o femeie în vârstă de 36 de ani, de cetatenie româna, la tribunalul de la Aarhus, în vederea arestului preventiv. Femeia, care este cetățean român dar fără reședință permanentă în Danemarca, este acuzată de furt. A fost retinută duminică la. 11.30 în Galeria Bruun, un magazin cunoscut din Aarhus.

Un cuplu de pensionari danezi, o femeie în vârstă de 72 de ani și un bărbat în vârstă de 75 de ani, se aflau într-un tur al Galeriei Bruun. Au luat liftul pentru a vizita si etajele superioare. Înainte de a intra pe ușă, o femeie tânară a intrat brusc în lift și a căzut dintr-o data din picioare. Pensionarul danez a sărit rapid să o ajute ​​pe femeia străină să se ridice din nou în picioare. În timp ce liftul pornise, soția danezului a devenit bănuitoare că femeia nu avea intentii curate si l-a rugat pe soțul sau să verifice dacă mai avea portofelul în buzunarul de la spate. Au descoperit ca portofelul disparuse.

Tânăra femeie a obesrvat că danezii căutau portofelul și se uitau acuzator la ea si le-a arătat geanta și mâinile, ca să le dovedească că nu ea a fost cea care a luat portofelul. Când liftul s-a oprit, s-a întâmplat ca unul dintre paznicii mallului să fie chiar lângă ușă. A auzit despre portofelul dispărut și a devenit imediat bănuitor pe româncă.

Străina le-a arătat încă odată, în mod voluntar, geanta și buzunarele, ca să arate că nu ascundea nimic. Dar paznicul a descoperit că ea mai avea înfășurată o bluză în jurul brațului și când a verificat bluza a găsit în ea portofelul lipsă.

Prin urmare, paznicul magazinului a reținut-o pe româncă, iar la scurt timp, poliția a ajuns la fața locului și a arestat-o ​​pe femeie.


 

Rumænsk kvinde snød ældre mand – men kom til at fortryde det

Østjyllands Politi fremstiller i dag en 36-årig kvinde i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Kvinden, der er rumænsk statsborger uden fast bopæl i Danmark, sigtes for tyveri. Hun blev anholdt søndag kl. 11.30 i Bruuns Galleri i Aarhus.

mai mult la  /24nyt.dk/


Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.