Bravo :). Cautam personal pentru restaurant romanesc in Copenhaga

1
1569

A mai existat un bar „Dracula” in Copenhaga; s-a inchis acum cativa ani. Oricum, uram succes intreprinzatorilor romani  bransa restaurantelor este foarte dura in Danemarca !

Dracularestaurant Rumænsk København

Cautam personal pentru restaurant romanesc in Copenhaga, 2 ospatari si 1 ajutor bucatar pentru prima pozitie e necesar cunoastere limbi daneze si engleze la nivel conversational!

Contactati-ne pana pe 1 iulie aici pe fb

sau e-mail dracula.copehagen@gmail.com

Incepand cu data de 1 august va asteptam la primul restaurant autentic romanesc in Copenhaga „Dracula Rumænsk restaurant” situat in centrul capitalei pe Brobergsgade 5, 1427 København K, langa magazinul Irma!

Suntem prezenti de peste 15 ani in aproape toate marile orase ale lumi pe 4 continete, 36 locati iar din 1 august si in danemarca, Copenhaga iar pana de Craciun anul acesta speram si in orasul Aarhus, restaurantele Dracula va intampina cu cele mai alese preparate traditionale romanesti la cele mai bune preturi dar si cu un sortiment variat de mâncăruri internaționale menite să satisfacă până și cele mai sofisticate gusturi.

sursa :  https://www.facebook.com/groups/150134898486911/164494843717583/?notif_t=group_activity

 


despre barul Dracula inchis acum cativa ani :

http://www.aok.dk/natteliv/bar-dracula

Restaurant cu specific romanesc in capitala daneza
Romanii din Copenhaga scot bani frumosi de pe urma lui Dracula. In inima capitalei daneze, un roman stabilit in Danemarca de ani de zile a deschis un local, care a facut senzatie: oglinzi fara reflexie, lampadare invaluite in panze de paianjen, lumina difuza, vin rosu, dar si rachiu tare, romanesc. Restaurantul romanului are mare priza in randul danezilor, iar de compatriotii sai din diaspora ce sa mai spunem, se simt acolo ca acasa. Gabriel si-a deschis localul in urma cu o jumatate an. Am stat si ne-am gandit cateva luni ca sa facem ceva despre Romania in Danemarca. … Si cine-i mai cunoscut in Danemarca: Dracula. Ideea s-a dovedit inspirata. Localul a devenit in timp record un centru de atractie pentru danezi si romani, deopotriva. Client danez Cred ca este foarte placut, foarte prietenos, toata lumea se cunoaste. Pentru cei mai multi romani de aici din Copenhaga, viata de noapte inseamna o seara petrecuta la restaurantul romanesc. Si asta pentru ca aici gasesc pe langa rachiu si muzica romaneasca. Am placerea sa ma intalnesc cu diaspora, cu ceilalti romani care traiesc aici. VOX student roman Mi se pare deosebit, e facut cu bun gust, e o opera de arta daca stau sa ma gandesc. Piesa de rezistenta a localului ramane totusi rachiul tare adus din Romania. Dupa un paharut, atmosfera se dezmorteste … invariabil

Bar Dracula i Vestergade 27 tæt på Rådhuspladsen er indrettet som et gammelt, uhyggeligt slot med vægge af gips, der er formet og malet som sten.

Bag stedet står ægteparret Gabriel og Magdalena Nicolau, der, ligesom Grev Dracula, er fra Rumænien. Hun er sanger og han spiller klaver, så regn med musik og masser af rød vampyr-vodka.

Kan du ikke helt klare dig med blodrød vodka, har Dracula et lille køkken, som er leveringsdygtig i sandwich og småretter.

1 COMENTARIU

  1. Buna! 🙂 ma cheama Alexandru si am 25 ani – sunt in danemarka de o luna stiu sa vorbesc engleza si germana -daneza vreau sa o invat ,am nevoie de timp si voi fi rezistent …de ales ajutor de bucatar ar fi ideal..sper sa primesc un raspuns ;)thx

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here