AcasăCopenhagaCele mai sigure orașe în pandemie. Cum au reușit Copenhaga sau Singapore...

Cele mai sigure orașe în pandemie. Cum au reușit Copenhaga sau Singapore să se redeschidă fără restricții

-

Clasamentul orașelor sigure este condus de Copenhaga. Este de altfel și singura capitală europeană care se află în top 5. Urmează Toronto, Singapore, Sydney și Tokyo. Sunt locuri în care oamenii s-au întors la vechea viață, iar turiștii vaccinați pot să călătorească fără probleme.

În Copenhaga, de mare ajutor au fost parcurile imense și sutele de spații verzi. Oamenii au profitat de ele și au putut să iasă din case și să păstreze distanțarea. În același timp, Danemarca a avut o amplă campanie de testare gratuită, inclusiv pentru turiști. S-a testat foarte mult, iar oficialii au avut în permanență o imagine clară asupra numărului de infectări.

Totodată, Singapore este una dintre cele mai sigure zone pentru că are în primul rând o rată mare de vaccinare – aproape 80%. În plus, Guvernul îi obligă pe turiști să aibă în telefon o aplicație care le urmărește traseul. Este folosită inclusiv pentru persoanele suspecte de COVID, iar anchetele epidemiologice se fac foarte ușor.

/www.digi24.ro/stiri/externe/cele-mai-sigure-orase-in-pandemie-cum-au-reusit-copenhaga-sau-singapore-sa-se-redeschida-fara-restrictii-1705617


Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read

Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura