AcasăCulturaConcert cu 50.000 de oameni în Danemarca, unde au fost ridicate toate...

Concert cu 50.000 de oameni în Danemarca, unde au fost ridicate toate restricțiile anti Covid

-

Un parc din Copenhaga a găzduit un concert cu 50.000 de spectatori cu ocazia “marii relaxări”. Danezii au marcat, astfel, întoarcerea la normalitate, după ce vineri au fost ridicate toate restricțiile anti Covid.

A fost primul eveniment de amploare organizat în ultimele 18 luni. Cu o medie de 500 de cazuri noi pe zi, la o populație de aproape 6 milioane de oameni, autorităţile consideră că pandemia este sub control.

Concertul trupei daneze “Minds of 99″ a fost un eveniment invidiat în Europa, pentru că multe ţări mențin restricţiile sau introduc altele noi. Spectacolul, programat inițial în 2020, a fost amânat din cauza pandemiei, iar acum a marcat momentul ”marii relaxări”. Toate biletele au fost vândute.

Rikke Holst, asistentă medicală: ”Corona? Ce corona? Sinceră să fiu, mi-a fugit puțin gândul la pandemie când am ajuns și am văzut atația oameni. Dar am uitat imediat. E nemaipomenit să fiu aici!”

/stirileprotv.ro/stiri/international/concert-cu-50-000-de-oameni-in-danemarca-unde-au-fost-ridicate-toate-restrictiile-anti-covid.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read

„Termopile al secolului 21”. 83 de zile au rezistat la Azovstal...

Ministerul rus al Apararii a anuntat marti ca 265 de luptatori ucraineni s-au „predat” la uzina siderurgica Azovstal, asediata in orasul portuar ucrainean Mariupol. Mai...