AcasăCulturaConcert cu 50.000 de oameni în Danemarca, unde au fost ridicate toate...

Concert cu 50.000 de oameni în Danemarca, unde au fost ridicate toate restricțiile anti Covid

-

Un parc din Copenhaga a găzduit un concert cu 50.000 de spectatori cu ocazia “marii relaxări”. Danezii au marcat, astfel, întoarcerea la normalitate, după ce vineri au fost ridicate toate restricțiile anti Covid.

A fost primul eveniment de amploare organizat în ultimele 18 luni. Cu o medie de 500 de cazuri noi pe zi, la o populație de aproape 6 milioane de oameni, autorităţile consideră că pandemia este sub control.

Concertul trupei daneze “Minds of 99″ a fost un eveniment invidiat în Europa, pentru că multe ţări mențin restricţiile sau introduc altele noi. Spectacolul, programat inițial în 2020, a fost amânat din cauza pandemiei, iar acum a marcat momentul ”marii relaxări”. Toate biletele au fost vândute.

Rikke Holst, asistentă medicală: ”Corona? Ce corona? Sinceră să fiu, mi-a fugit puțin gândul la pandemie când am ajuns și am văzut atația oameni. Dar am uitat imediat. E nemaipomenit să fiu aici!”

/stirileprotv.ro/stiri/international/concert-cu-50-000-de-oameni-in-danemarca-unde-au-fost-ridicate-toate-restrictiile-anti-covid.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

Vaccinarea a început si în Danemarca

Azilul de bătrâni Fælledgården din cartierul Østerbro al Copenhagai, va fi printre primiele locatii care vor primi vaccinul duminică. Asta e o veste bună...