Antrenorii Costel Gâlcă (48 de ani) și Dumitru Uzunea (42) lucrează de câțiva ani în Danemarca, au misiunea de a o readuce pe Vejle în prima divizie, echipa fiind acum lider detașat în eșalonul secund. „Am rămas în Danemarca întrucât e sigur”, a povestit Costelinho.

Sexul este bun, sexul este sănătos” a fost sloganul adoptat săptămâna trecută de Soren Brostrom, directorul general al Autorității pentru Sănătate din Danemarca. Oficialul occidental i-a îndemnat pe oameni să iasă din case și să aibă o viață erotică activă pentru a trece mai bine, mai repede, peste pandemia de coronavirus.

Dacă respecți regulile, iar lumea le respectă, nu ai cum să iei amendă! Și nici nu am auzit să fi luat cineva, eu nu știu de așa ceva”, a povestit și Gâlcă.

„Cei care au bani mulți în Danemarca sunt de-o modestie rară. Avem unul dintre sponsorii echipei, e multimilionar, iar soția lui lucrează la stadion, fiecare e cu cariera lui. Plus că există disciplină și respect. Noi suntem cu 100 de ani în urmă, ca țară” – Dumitru Uzunea, secund Vejle

mai mult la  /www.gsp.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.