… Adrian a ales să îşi continue drumul în Liga a doua din Danemarca, la Esbjerg. Danezii au plătit 600.000 de euro pentru el.

”Pentru că celalte erau doar vorbe şi atunci ei au venit cu prima ofertă oficială la club. Mi-a fost greu, prima parte a sezonului pentru că era o altă lume, adversarii, chiar şi antrenorii de la mine, jucătorii, colegii, condiţiile a fost ceva nou pentru mine şi a fost la început a fost mai greu să mă adaptez, dar nu a durat foarte mult. Da, este mai fizic şi mai simplu. Simplu la modul la care toată lumea joacă la siguranţă, nimeni nu se complică să facă un artificiu să iasă în evidenţă. Probabil că pentru mine, ca atacant, acest lucru este puţin mai rău, pentru că am nevoie de un pic de creativitate din partea colegilor, pentru că am nevoie să ajungă mingile la mine. Dar am încercat să mă adaptez stilului de joc”.

În Danemarca a avut ocazia să împartă vestiarul cu Rafael Van Der Vaart:

”Da, îmi aduc aminte. Prima zi când am ajuns la teren toată lumea era. A venit Van der Vaart în vestiar. Era aşa o emoţie, era aşa o emulaţie în jurul lui. Eu nu sunt genul care să merg la jucători să le cer autografe sau să intru în vorbă şi am stat la locul meu. El a venit la mine, s-a prezentat şi atunci am început să vorbesc mai mult cu el. El nu prea a jucat cât şi-a dorit, pentru că a fost accidentat, deci nu a putut să mă ajute din teren în meciuri, dar m-a ajutat foarte mult în antrenamente şi aşa să spun, teoretic mai mult”…

mai mult la www.telekomsport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.