AcasăCopenhagaDanemarca: O înregistrare inedită cu John Lennon, scoasă la licitație

Danemarca: O înregistrare inedită cu John Lennon, scoasă la licitație

-

Înregistrarea datează din 1970 și a fost realizată de patru adolescenți danezi.

O înregistrare inedită cu fostul membru al trupei Beatles, John Lennon, este scoasă marţi la licitaţie în capitala Danemarcei, Copenhaga, informează AFP.

Estimată să se vândă pentru o sumă cuprinsă între 27.000 şi 40.000 de euro, înregistrarea cu o durată de 33 de minute este pusă în vânzare de nişte sexagenari danezi care, în urmă cu mai bine de 50 de ani, l-au întâlnit pe muzician, care a cântat chiar pentru ei.

Suntem la începutul anilor 1970 şi patru băieţi la modă, care scriu pentru ziarul lor de liceu, înfruntă o furtună de zăpadă în speranţa de a-l intervieva pe idolul lor, John Lennon, şi pe soţia sa, Yoko Ono, care au venit să-şi petreacă o parte a iernii într-o zonă izolată a Iutlandei, partea continentală a Danemarcei (vest).

„Am intrat în sufragerie şi i-am văzut pe John şi Yoko (…) stând pe canapea, a fost fantastic”, îşi aminteşte Karsten Hojen, unul dintre proprietarii preţiosului suvenir, vândut alături de fotografii din celebra zi şi de un exemplar din ziar.

/newsweek.ro/international/danemarca-o-inregistrare-inedita-cu-john-lennon-scoasa-la-licitatie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read

În Danemarca au început operațiunile de dezgropare a carcaselor de nurci

În Danemarca au început operațiunile de dezgropare a aproximativ 13.000 de tone de carcase de nurci care au fost îngropate după ce guvernul a...