AcasăCopenhagaDanemarca: O înregistrare inedită cu John Lennon, scoasă la licitație

Danemarca: O înregistrare inedită cu John Lennon, scoasă la licitație

-

Înregistrarea datează din 1970 și a fost realizată de patru adolescenți danezi.

O înregistrare inedită cu fostul membru al trupei Beatles, John Lennon, este scoasă marţi la licitaţie în capitala Danemarcei, Copenhaga, informează AFP.

Estimată să se vândă pentru o sumă cuprinsă între 27.000 şi 40.000 de euro, înregistrarea cu o durată de 33 de minute este pusă în vânzare de nişte sexagenari danezi care, în urmă cu mai bine de 50 de ani, l-au întâlnit pe muzician, care a cântat chiar pentru ei.

Suntem la începutul anilor 1970 şi patru băieţi la modă, care scriu pentru ziarul lor de liceu, înfruntă o furtună de zăpadă în speranţa de a-l intervieva pe idolul lor, John Lennon, şi pe soţia sa, Yoko Ono, care au venit să-şi petreacă o parte a iernii într-o zonă izolată a Iutlandei, partea continentală a Danemarcei (vest).

„Am intrat în sufragerie şi i-am văzut pe John şi Yoko (…) stând pe canapea, a fost fantastic”, îşi aminteşte Karsten Hojen, unul dintre proprietarii preţiosului suvenir, vândut alături de fotografii din celebra zi şi de un exemplar din ziar.

/newsweek.ro/international/danemarca-o-inregistrare-inedita-cu-john-lennon-scoasa-la-licitatie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

Ana Otilia Nutu „Cea mai dura lovitura pt Gazprom ar fi...

Keep calm and cap the prices for Russian gas De vreo trei luni, Rusia face ce era de asteptat: taie selectiv gazul unor tari sau...