AcasăCopenhagaÎn valul 4 de COVID, Danemarca declară pandemia sub control și elimină...

În valul 4 de COVID, Danemarca declară pandemia sub control și elimină permisul sanitar. Ce a făcut mai bine decât alte state? Citeşte întreaga ştire: În valul 4 de COVID, Danemarca declară pandemia sub control și elimină pasaportul de vaccinare si toate restrictiile. Ce a făcut mai bine decât alte state?

-

Autoritățile de la Copenhaga, care au avut pe tot timpul pandemiei o atitudine foarte precaută, renunță pe rând la ultimele restricții COVID, mulțumită unei campanii de vaccinare de succes, prin care a imunizat până acum peste 72% din populație, scrie Euronews.

Permisul sanitar din Danemarca, necesar până acum pentru accesul în restaurante, săli de sport sau frizerii, nu mai este cerut, începând de miercuri. Decizia are legătură cu rata de vaccinare foarte mare din Danemarca, unde peste 72% din populație a fost deja complet vaccinată, scrie Euronews. Este una dintre cele mai mari rate de vaccinare din lume, mult peste alte țări din UE, precum Franța sau Germania, foarte mult peste România și inclusiv peste SUA sau Marea Britanie, care au început campania de vaccinare mult înaintea danezilor.

Citeşte întreaga ştire: În valul 4 de COVID, Danemarca declară pandemia sub control și elimină permisul sanitar. Ce a făcut mai bine decât alte state?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

Agentia de știri rusă Sputnik: Danemarca a dat undă verde finalizării...

Autorităţile din Danemarca au autorizat continuarea construcţiei gazoductului Nord Stream 2 prin apele ei teritoriale. BUCUREŞTI, 6 iul – Sputnik. Agenţia Energetică Daneză (DEA) a...