AcasăCopenhagaNurcile ucise cu milioanele în Danemarca ies acum din morminte

Nurcile ucise cu milioanele în Danemarca ies acum din morminte

Un val de fotografii și clipuri video a inundat rețelele sociale în Danermarca, arătând animalele care par să iasă din gropile comune. „2020, anul nurcii mutant ucigașe”, sau „Fugiți, vin nurcile să se răzbune”, sunt mesajele danezilor pe rețelele sociale.

-

Nurcile ucise în masă în Danemarca ies din morminte și provoacă groază în rândul danezilor. Peste 10 milioane de nurci au fost ucise în masă și îngropate în gropi comune, pe terenurile armatei, după ce guvernul danez a anunțat că a fost înregistrată o mutație de coronavirus care a generat teama că s-ar putea transmite la oameni. Ulterior premierul țării a anunțat că nu sunt dovezi ale transmiterii mutației la om, iar săptămâna trecută același premier a recunoscut că încă din septembrie nu a mai existat nicio nurcă bolnavă în Danemarca, deși, o lună mai târziu, în octombrie, autoritățile au dispus uciderea a milioane de animale. 

„Pe măsură ce corpurile se descompun, se pot forma gaze. Acest lucru provoacă umflarea pământului. În acest mod, în cel mai rău caz, nurca este împinsă afară din pământ”, a explicat purtătorul de cuvânt al poliției daneze, citat de The Guardian. El a mai spus că de vină ar fi pământul nisipos în care au fost îngropate animalele, mult mai ușor de împins în sus de către cadavrele în descompunere.

 

/www.digi24.ro/stiri/externe/nurcile-ucise-cu-milioanele-in-danemarca-ies-acum-din-morminte-1407792


Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read

Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura