AcasăCopenhagaRegina Danemarcei va fi designer de platou pentru un nou film fantasy

Regina Danemarcei va fi designer de platou pentru un nou film fantasy

-

Regina Margareta a II-a a Danemarcei va colabora cu Netflix. Suverana va fi designer de platou pentru un nou film fantasy pe care îl pregătește rețeaua. Producția va fi o afacere daneză până la capăt, pentru că regizorul este tot din această țară, scrie The Guardian.

Cunoscută pentru abilitățile ei artistice, desenele reginei Margareta a II-a au fost folosite în anii 1970 pentru ediția locală a trilogiei „Stăpânul Inelelor”. De asemenea, ea a creat costume pentru film și televiziune în Danemarca.

Pelicula la care lucrează regina Danermarcei se numește „Ehrengard” și va fi lansată în 2023. Este o adaptare după un roman de Karen Blixen,  o fantezie romantică a cărei acțiune se petrece în regatul de basm Babenhausen.

„Pe mine, creatoare de imagini, poveștile lui Karen Blixen m-au fascinat întotdeauna, cu narațiunile lor estetice, cu imaginația și cu lumile lor și sunt foarte fericită să fac parte din acest proiect. Am încercat să interpretez universul fantastic al lui Blixen în crearea decorurilor și a costumelor și abia aștept să văd cum povestea lui Ehrengard prinde viață în acest film”, a declarat regina.

www.digi24.ro/magazin/timp-liber/film/regina-danemarcei-va-fi-designer-de-platou-pentru-un-noi-film-fantasy-1652413

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read

Primul weekend fără restricții în Danemarca. Danezii au petrecut până în...

Este primul weekend fără restricţii sanitare în Danemarca. Țara nordică a eliminat toate măsurile anti-pandemie, deşi în ultimele 24 de ore aproape 40.000 de...