AcasăCopenhaga"Românii zilei" Doi români arestati în Danemarca. Furau produse din magazine si...

„Românii zilei” Doi români arestati în Danemarca. Furau produse din magazine si le vindeau apoi altor chioșcuri din Nordsjælland

-

Doi români nu știau ce îi aștepta atunci când au încercat să vândă produse furate unui proprietar de chioșc din Valby joi.

Bărbații fuseseră în câteva magazine din Sydsjælland cu câteva ore înainte, unde comiseră mici furturi.

Dar ceea ce bărbații nu știau era că poliția daneza era pe urmele lor. Prin urmare, ofițerii erau pe fază când a avut loc furtul de magazine. Dar, în loc să-i aresteze pe bărbați, poliția a vrut să vadă unde merg bunurile furate. Filându-i de la distanță, poliția i-a urmărit pe bărbați în timp ce părăseau Sydsjælland și se îndreptau spre nord.

Aici, polițiștii au putut vedea ca mărfurile furate au fost transportate într-un alt chioșc.

Și aici politistii au executat flagrantul.

– I-am suspectat pe cei doi români că au o schema. Prin urmare, ne-au stârnit interesul si nu i-am arestat imediat. I-am urmărit și am văzut că comiteau si alte furturi, spune Jens Cappelén, comisar de poliție și șef al secției de spargeri a Poliției din Copenhaga, despre acțiune.

El spune că atât proprietarul chioșcului, cât și românii au fost prinși în flagrant.

– Românii au fost arestați când au transportat marfa furata în alt chioșc. Așa că ati putea spune că i-am prins cu degetele în prajitura, spune Jens Cappelén.

Potrivit poliției din Zeelandă de Sud și Lolland-Falster, cei doi români au fost acuzați de 18 acuzații de furt de magazine. Cei doi români au fost adusi la tribunalul din Nykøbing Falster, si aici au fost arestați preventiv până la 13 iulie.


Vidste ikke politiet var med på en kigger: Rumænere taget i at sælge tyvekoster til kiosk-ejer.

To rumænske mænd vidste ikke, hvad der ventede dem, da de torsdag forsøgte at sælge tyvekoster til en kioskejer i Valby.

Mændene havde få timer inden været i flere butikker på Sydsjælland, hvor de i åbningstiden havde lavet simple butikstyverier. Men hvad mændene ikke vidste var, at politiet var på sporet af dem. Derfor var betjente med på sidelinjen, da butikstyverierne fandt sted.

/kobenhavnliv.dk/artikel/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read

DECRIPTAJ / Zelenski la București: au câștigat extremiștii?

Aflat marți la București, președintele ucrainean Volodimir Zelenski nu s-a adresat Parlamentului, după tipicul altor vizite în străinătate. Prilej pentru extrema dreaptă de a-și...