AcasăPrima pagina40 de jupuitori de nurci, cu maxim 100 de euro pe zi,...

40 de jupuitori de nurci, cu maxim 100 de euro pe zi, in Danemarca

Danezii caută, prin reţeaua EURES, 40 de jupuitori de nurci, posturi la care pot aplica şi românii. Atenţie, însă, munca nu e chiar aşa uşoară: „Munca va consta în jupuirea nurcilor într-o companie daneză specializată în prelucrarea şi obţinerea produselor din piele şi blană. Munca este grea, cu activităţi repetitive, monotone, într-un ritm constant şi precis, la o viteza foarte mare, timp de 7 zile / săptămână, 10-12 ore pe zi, pe toată perioada contractului de muncă. Candidatul trebuie să fie dreptaci pentru ca maşinile de lucru se pot folosi doar pe partea dreapta. În prima săptămână vor fi mai puţine ore de muncă, pentru ca se vor învăţa deprinderile necesare.

Se solicită experienţă de muncă de minim un an”, sunt explicaţiile patronului danez. Cine vrea să aplice pentru acest job trebuie să aibă şi cunoştinţe minime de limba engleză. Plata se va face la bucată, dar angajatorii spun că se pot obţine între 75 şi 100 de euro pe zi, în funcţie de ritm şi precizie. Din salariu vor fi reţinuţi contribuţiile sociale şi impozitul. Cazarea va fi în căsuţe de 8-10 persoane, contracost (260-330 de euro lunar). Mai mult, transportul către şi din Danemarca va fi susţinut de lucrător. La fel şi hrana. Un contract are o durată de 3-6 săptămâni, în perioada 8 noiembrie – 20 decembrie 2012. Cei care sunt interesaţi, trebuie să trimită un CV în limba engleză, cu poză inclusa, obligatoriu, pe adresa de email: gabriela.nedelcu@anofm.ro. Pe baza CV-urilor, angajatorul danez va pre-selecta candidaţii, care vor fi mai apoi chemaţi la interviuri de către consilierii EURES.

Nu multi oameni ar putea sa faca asta. E probabil una dintre cele mai ciudate meserii din lume si e platita cu 100 euro pe zi

RELATED ARTICLES

2 COMENTARII

  1. 10-12 ore pe zi ,7 zile pe saptamana? Si sindicatele daneze ce spun?Probabil nimic,munca fiind la negru,pentru sclavi care vor dormii prin beciuri insalubre si vor fi pacaliti la bani.Contracte de munca nu vor avea si nici unde sa se planga ca au luat tzeapa.Daca nu ar fi asa ar gasi destui muncitori aici.

  2. bine punctat guffy!!!dar sa vezi daca nu o sa se inghesuie lumea.cand aud de 100 de euro pe zi…..dar nu calc chiria,macarea s mai ales SF SKAT!!!eu zic ca aici e tot mana unui compatriot de-al nostru ce mai scoate si el un pic de profit!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca
ninadk pe