AcasăCopenhagaAi o idee deșteaptă de afacere? Finanțare daneză de zeci de mii...

Ai o idee deșteaptă de afacere? Finanțare daneză de zeci de mii de euro

Antreprenorii cu idei creative – fie că este vorba de  idei de afaceri sau produse revoluționare – se pot înscrie, până la data de 20 septembrie, la una dintre cele mai importante competiții internaționale din sectorul industriilor creative, Creative Business Cup (CBC), eveniment ce va avea loc la mijlocul lunii noiembrie în Danemarca.
România urmează să își desemneze pentru al treilea an consecutiv cea mai bună idee de afacere “creativă” din domenii precum design, arhitectură, arte și meșteșuguri, publicitate, film, video.

România urmează să își desemneze pentru al treilea an consecutiv cea mai bună idee de afacere “creativă” din domenii precum design, arhitectură, arte și meșteșuguri, publicitate, film, video și fotografie, edituri și presă, radio și televiziune, software, aplicații pe computer și publicații virtuale, jucării și jocuri – care va concura în finala de la Copenhaga, la care va concura cu alte propuneri venite din peste 60 de țări. Organizatorii Creative Business Cup pun la bătaie premii de aproape 100.000 de euro pentru proiectele câștigătoare.

Antreprenorii care doresc să participe la selecția națională trebuie să completeze un plan de afaceri concret, bazat pe o idee proprie, inovatoare, și să îi convingă pe membri juriului că aceasta este sustenabilă din punct de vedere economic.

La ediția de anul trecut a Creative Business Cup proiectul câștigător i-a aparținut unui croat, care a prezentat juriului un ursuleț de pluș dotat cu o serie de senzori care putea să depisteze eventuale simptome ale unor boli ale copiilor care se jucau cu el. Senzorii erau conectați, printr-o aplicație, la o interfață web, care îi avertiza pe părinți atunci când “sesiza” că ceva nu este în regulă. România a fost reprezentată de proiectul Casa solară inteligentă EFdeN.

Mai multe detalii legate de condițiile de participare și de procedurile de înscriere găsiți pe site-ul oficial al competiției creativebusinesscup.ro

Mai multe detalii despre eveniment găsiți și pe romaniapozitiva.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca