AcasăPrima paginaAlt rrom agresat de de un danez "Ud med de rumænske tiggere...

Alt rrom agresat de de un danez „Ud med de rumænske tiggere | Afara din Danemarca cu românii cersetori !”

O daneza beata a facut un scandal monstru în fata unui supermarket. A lovit si a înjurat un cersetor rrom din Romania strigandu-i sa plece acasa. „Du skide rumæner – Tu  român de cacat, rejs til Rumænien !”

În fata multor supermarketuri din capitala daneza dar si din marile orase din Danemarca sînt postati cersetori români(rromi) care fie cer bani fie vand ziarele gratuite editate de organizatia de ajutoarare a oamenilor strazii „Hus Forbi”
Populatia daneza a acceptat initial aparitia acestor cersetori sperând ca vor disparea rapid. Acest lucru nu s-a întamplat, dimpotriva numarul a crescut anual iar rromii au devenit mai insistenti si uneori chiar agresivi încercand sa castige bani. In urma unei campanii antiromanesti in massmedia locala, tot mai multi danezi sint iritati si se exprima împotriva cersetorilor români din Danemarca.
Au fost si cazuri de copii adusi la cersit în Copenhaga dar acest lucru nu a fost admis. Autoritatile au luat masuri, si acum nu exista copii cersind pe strazile din orasele daneze.

RELATED ARTICLES

4 COMENTARII

  1. despre cei doi studenti romani din horsens care au salvat aseara un danez care vroia sa se arunce in fata trenului nu vorbeste nimeni? nu a sesizat nimeni ca trenul ce trecea prin horsens cu destinatia aarhus a avut o intarziere considerabila pt ca au reusit prin intermediul politiei sa incetineasca trenul inainte de a ajunge in horsens? pt al opri a doua oara pe danez din incercarea lui sa se sinucida?

  2. cioruta nu facea CIOROIU CESETOR ASA CUM SPUI TU PE SECURITi era legitimatia de la firma de ziare pe care le vindea deci daca stai in strada si vinzi ziare nu esti cersetor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca