AcasăPrima paginaAntena 1: Trei săptămâni în IAD! Mai mulţi români au fost EXPLOATAŢI...

Antena 1: Trei săptămâni în IAD! Mai mulţi români au fost EXPLOATAŢI în Danemarca. Au dormit printre şobolani şi au suferit de foame

Au crezut că l-au prins pe Dumnezeu de picior, dar s-au trezit în iad. Aşa ar putea fi rezumată povestea câtorva români care au plecat la muncă în Danemarca. Oamenii au suferit de foame, au dormit printre şobolani, iar de plată nici nu s-a mai adus vorba.  Cu greu au reuşit să se întoarcă în ţară. Acum nici nu mai vor să audă de Danemarca. 

Oferta de muncă a unei firme de curăţătorie i-a adus pe români în Danemarca. Suna excelent, dar cum au pus piciorul în casa în care ar fi trebuit să locuiască timp de şase luni, cât dura contractul, s-au îngrozit. Trei săptămâni au îndurat coşmarul, cu gândul la câştigurile promise. Lovitura finală a venit în ziua de salariu când nu au primit nici un ban.

„Mai găseam câte o sticlă din alea, de plastic. Mai găseam câte o sticlă în gunoi, mai găseam câte un sandviş, îl puneam în buzunar. Când mă întâlneam cu băiatul meu, i-l dădeam. Câte un măr, o banană… Nu mâncam noi, eu sau soţul. Îi dădeam lui”, povesteşte Natalia Stoica, una dintre victime.

Cu chiu, cu vai, românii au reuşit să se întoarcă în ţară. Toţi, cu acelaşi gând. Că nu se vor întoarce niciodată în Danemarca.

Trei săptămâni în IAD! Mai mulţi români au fost EXPLOATAŢI în Danemarca. Au dormit printre şobolani şi au suferit de foame

RELATED ARTICLES

4 COMENTARII

  1. In primul rand ala din fotografie nu e roman, in al doilea rand, nu cred cam nimic din ce spun astia.
    Dac erau la alb, isi pot recupera bani buni, daca erau la negru primesc si interdictie.

  2. inca ceva. Din ce am inteles ei faceau curatenie la o scoala si o gradinita si zic ca munceau si cate 12 ore pe zi. Nu lucrez in curatenie, dar cam timp le tb la 3 persoane sa curete o scoala si o gradinita? 12 ore? ma indoiesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca
vali pe