Atacuri armate în Danemarca: Doi morţi şi cinci răniţi

0
1005

Este stare de alertă în Copenhaga, după ce două atacuri armate au avut loc la interval de câteva ore şi la distanţă de câţiva kilometri. O persoană a fost ucisă şi trei rănite, sâmbătă după-amiază, în atacul armat asupra centrului cultural Krudttønden din Copenhaga, unde se desfăşura o dezbatere despre artă, blasfemie şi libertatea de exprimare. După câteva ore, o persoană a fost împuşcată în cap şi doi polițiști au fost răniți în apropierea unei sinagogi din Copenhaga

ACTUALIZARE 10.00. Bărbatul ucis de forţele de ordine în această dimineaţă în Copenhaga s-ar fi aflat în spatele celor două atacuri comise la o sinagogă şi la o cafenea, susţine poliţia daneză. Suspectul a fost oprit de forţele de ordine în faţa unei case aflate sub supravegherea poliţiei, însă acesta a scos arma şi a tras. Ofiţerii au ripostat şi l-au împuşcat mortal pe agresor.

ACTUALIZARE 7:30 Poliția a anunțat că a împușcat mortal un bărbat în apropiere de gara pe care o evacuase. Bărbatul a tras mai întâi, a precizat poliția, dar nu a spus dacă acesta avea legătură cu atacurile de mai devreme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here