AcasăCopenhagaAtacuri armate în Danemarca: Doi morţi şi cinci răniţi

Atacuri armate în Danemarca: Doi morţi şi cinci răniţi

Este stare de alertă în Copenhaga, după ce două atacuri armate au avut loc la interval de câteva ore şi la distanţă de câţiva kilometri. O persoană a fost ucisă şi trei rănite, sâmbătă după-amiază, în atacul armat asupra centrului cultural Krudttønden din Copenhaga, unde se desfăşura o dezbatere despre artă, blasfemie şi libertatea de exprimare. După câteva ore, o persoană a fost împuşcată în cap şi doi polițiști au fost răniți în apropierea unei sinagogi din Copenhaga

ACTUALIZARE 10.00. Bărbatul ucis de forţele de ordine în această dimineaţă în Copenhaga s-ar fi aflat în spatele celor două atacuri comise la o sinagogă şi la o cafenea, susţine poliţia daneză. Suspectul a fost oprit de forţele de ordine în faţa unei case aflate sub supravegherea poliţiei, însă acesta a scos arma şi a tras. Ofiţerii au ripostat şi l-au împuşcat mortal pe agresor.

ACTUALIZARE 7:30 Poliția a anunțat că a împușcat mortal un bărbat în apropiere de gara pe care o evacuase. Bărbatul a tras mai întâi, a precizat poliția, dar nu a spus dacă acesta avea legătură cu atacurile de mai devreme.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca