AcasăDanemarcaAtenţie la Danemarca! Nordicele sunt în mare formă: 3 victorii din 3...

Atenţie la Danemarca! Nordicele sunt în mare formă: 3 victorii din 3 meciuri la Mobelringen Cup. Echipa lui Jan Pytlick a câştigat clar şi în faţa Norvegiei

Două dintre adversarele naţionalei României din Grupa B a Europeanului de handbal feminin, Danemarca şi Norvegia, au evoluat în finalul de săptămână la Mobelringen Cup, un turneu amical găzduit de oraşele Larvik şi Oslo. Danemarca a câştigat trofeul, după ce a câştigat meciurile cu Norvegia, Franţa şi Serbia.

-

  • Danemarca a câştigat clar meciurile cu Norvegia (24-21), Serbia (32-20) şi Franţa (26-23)
  • România joacă în Grupa B a Europeanului, contra Norvegiei (7 decembrie), Danemarcei (9 decembrie) şi Ucrainei (11 decembrie)

-

În ultimii ani, Norvegia a fost mai mereu peste Danemarca la turneele finale, indiferent că a fost vorba despre un Mondial sau European. Totuşi, generaţia Danemarcei, una care promitea enorm în urmă cu patru-cinci ani, începe să evolueze din ce în ce mai bine. La turneul final din Serbia de anul trecut, danezele au trecut pentru prima dată după 10 ani peste Norvegia, reuşind să câştige medaliile de bronz, în timp ce norvegiencele au terminat pe locul 5. Trendul pare să se menţină şi în acest an, când cele două echipe se vor duela în faza grupelor la Europeanul din Ungaria şi Croaţia, într-o grupă din care face parte şi România.

mai mult la :  http://www.prosport.ro/alte-sporturi/handbal/atentie-la-danemarca-nordicele-sunt-in-mare-forma-3-victorii-din-3-meciuri-la-mobelringen-cup-echipa-lui-jan-pytlick-a-castigat-clar-si-in-fata-norvegiei-13679757

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca