Atenţie la Danemarca! Nordicele sunt în mare formă: 3 victorii din 3 meciuri la Mobelringen Cup. Echipa lui Jan Pytlick a câştigat clar şi în faţa Norvegiei

0
806

Două dintre adversarele naţionalei României din Grupa B a Europeanului de handbal feminin, Danemarca şi Norvegia, au evoluat în finalul de săptămână la Mobelringen Cup, un turneu amical găzduit de oraşele Larvik şi Oslo. Danemarca a câştigat trofeul, după ce a câştigat meciurile cu Norvegia, Franţa şi Serbia.

-

  • Danemarca a câştigat clar meciurile cu Norvegia (24-21), Serbia (32-20) şi Franţa (26-23)
  • România joacă în Grupa B a Europeanului, contra Norvegiei (7 decembrie), Danemarcei (9 decembrie) şi Ucrainei (11 decembrie)

-

În ultimii ani, Norvegia a fost mai mereu peste Danemarca la turneele finale, indiferent că a fost vorba despre un Mondial sau European. Totuşi, generaţia Danemarcei, una care promitea enorm în urmă cu patru-cinci ani, începe să evolueze din ce în ce mai bine. La turneul final din Serbia de anul trecut, danezele au trecut pentru prima dată după 10 ani peste Norvegia, reuşind să câştige medaliile de bronz, în timp ce norvegiencele au terminat pe locul 5. Trendul pare să se menţină şi în acest an, când cele două echipe se vor duela în faza grupelor la Europeanul din Ungaria şi Croaţia, într-o grupă din care face parte şi România.

mai mult la :  http://www.prosport.ro/alte-sporturi/handbal/atentie-la-danemarca-nordicele-sunt-in-mare-forma-3-victorii-din-3-meciuri-la-mobelringen-cup-echipa-lui-jan-pytlick-a-castigat-clar-si-in-fata-norvegiei-13679757

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here