AcasăPrima paginaBreaking news. Cazul sclavilor romani : 7 arestati la Helsingør. Acuzati de...

Breaking news. Cazul sclavilor romani : 7 arestati la Helsingør. Acuzati de trafic de carne vie

Razie de mari proportii in aceasta dimineata la Helsingør. Politia, Comuna si Fiscul colaboreaza. 7 arestati acuzati ca foloseau sclavi romani la o firma de curatenie. Ii fortau pe romani sa locuiasca pe balconul unui apartament. Le luasera cartile de identitate si le confiscasera cartile bancare…. Platiti cu 3000 dkr pe luna, cu mult sub limita legala…

Masinile de lux ale capilor retelei au fost confiscate :

For første gang i Danmark fører en sag om tvangsarbejde til anholdelser af bagmænd. Politiet har gennemført en stor aktion mandag morgen i en lejlighed i Helsingør, hvor syv personer er anholdt.

Politiet har mandag morgen gennemført en aktion i en sag om menneskehandel til tvangsarbejde. Mindst syv personer er blevet anholdt i en lejlighed i Helsingør. Det erfarer Fagbladet 3F.

Flere af de anholdte har igennem tre et halvt år udnyttet to rumænske rengøringsfolk, som de har haft boende på deres altan i et socialt boligbyggeri i Helsingør. De to rumænere blev sat til at gøre rent op mod 12 timer om dagen på 16 forskellige arbejdspladser i Nordsjælland. For deres arbejde fik de en løn på 3.000 kroner udbetalt i kontanter. Lønnen steg dog til 3.200 kroner i forbindelse med, at cigaretpriserne steg.

Politi, SKAT og kommune samarbejder

Fagbladet 3F afslørede i november, at to rumænske rengøringsfolk blev udnyttet til tvangsarbejde for rengøringsselskabet Forenede Service. Flere af de anholdte bagmænd har tidligere været ansat eller underleverandør til Forenede Service og har haft rengøringen på en lang række offentlige institutioner i Rudersdal Kommune og et par private virksomheder.

 

mai multe la : http://www.fagbladet3f.dk/temaer/beskidt/61473fc2f5f7472796414487f1037d54-20130107-politi-anholder-bagmaend-i-sag-om-tvangsarbejde

 

 

Mai jos alte articole din presa daneza :

 1. Flere anholdt for grov udnyttelse: Tvang rumænere til at bo på altan

  politiken.dk/…/flere-anholdt-for-grov-udny…  Translate this page

  2 hours agoNordsjællands Politi har slået til i Helsingør i morges.

 2. Otte er anholdt i sag om tvangsarbejde: Rumænere groft udnyttet

  news.dk/…/otte-er-anholdt-i-sag-om-tvangs…  Translate this page

  2 hours agoOtte er anholdt i sag om tvangsarbejde: Rumænere groft udnyttet · DR i Indland af DR for 56 min. siden. Grov udnyttelse af rumænere i rengøringsbranchen.

 3. Ekstra Bladet – Politiaktion: Holdt slavearbejdere på altan

  ekstrabladet.dk/112/article1894118.ece  Translate this page

  2 hours agoPolitiet har i morges anholdt mindst syv under en aktion i Nordsjælland mod rumænsk slavearbejde i rengøringsbranchen. 10:30, 07. jan 2013 | Jan Søgaard

 4. Politi anholder bagmænd i sag om tvangsarbejde – Fagbladet 3F

  www.fagbladet3f.dk/…/61473fc2f5f747279…  Translate this page

  2 hours agoDe to rumænere blev sat til at gøre rent op mod 12 timer om dagen på 16 forskellige Fagbladet 3F afslørede i november, at to rumænske rengøringsfolk blev

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

 1. CEI CARE PRIMESC ACESTE RINDURI, ROG POSTATI PESTE TOT(FACEBOOK,BLOGURI…).
  ROMANULUI AI PLACE SAU NU ESTE CONDUS DE FOSTA SI ACTUALA MAFIE.
  INTR-O TARA IN CARE ORGANIZATIILE…CRIMINALE DAU LOVITURI DE STAT,FAC CONSTITUTI, APLICA LEGI MAFIOTO-CRIMINALE,…IAR CA PRESEDINTE ITI RIDE-NFATA CA JUSTITIA TREBUIE SA FIE INDEPENDENTA,VAI DE SCLAVI SI AMARITI DIN TARA ASTA. BA NEBUNILOR COPI MARI ,MICI,MISTERIOSI CARE DAU LOVITURI DE STAT SI VIND TARA SA MOARA-IN CHINURI-IN CITVA ANI CU COPI CU TOT-SA SE DUCA DRACU.DA BABAU LE TINE BATRINETIILE CA PROSTIMEA E NEPUTINCIOASA,INDOCTRINATA,SCLAVA…
  PAULA IACOB AV. DIAVOLUI…ARTISTI,JURNALISTI,… AR TREBUI SA ISI VADA DE TREABA LOR NU SA PROSTEASCA PROSTIMEA.SERGIU NICOLAESCU O JIGODIE MAFIOTA.TOTI SUNT ”CURVE” SI AGENTI FARA NUMAR NU EXISTA TRATATE…DOAR INTELEGERI-CIORDELI-FACATURI-PROSTELI.

  LUATILE PUTEREA(LA FEL CA TOVARASI ”LEGAL”) CA DE NEAJUNSURI VETI AVEA PARTE,SI VETI MURI IN CHINURI CU ZILE. UNUTIVA,UNITIVA,UNITIVA SI IESITI IN STRADA.
  MAFIA DACA NU VA FACE SCLAVI VA BAGA PUMNUL IN GURA,NU 7 ZILE CI PERMANENT SI TOTDEAUNA, 15 CONTURI DE FACEBOK BLOCATE, ADRESA EMAIL DE PESTE 20 DE ORI BLOCATA,JUSTITIE ASERVITA MAFIEI INSTITUTIONALE : Cereri prieten blocate timp de 7 zile
  Am primit feedback-ul pe care te-a trimis mai multe cereri pentru prieten oameni pe care nu cunoașsteti, asa că nu va fi capabil de a trimite cereri de prietenie de 7 zile.
  Pentru a mentine acest de la întâmplă din nou, vă rugăm să trimiteti cereri de prietenie doar pentru persoanele pe care le cunoasteti.
  Am înteles că solicitările trimiterea prieten la oameni nu-i cunosc, nu este permisă pe Facebook.
  De ce văd acest lucru?

  DACA NU VA IMPLICATI-POLITIC-TOTI O SA AVETI DREPTURILE SCLAVILOR.Penali sunteti toti tov….. ca aveti pirghi-mafia… ORGANIZATII-VA SCLAVILOR IN TRIBUNALE MILITARE EXTRAORDINARE PRIN REVOLUTI LEGALE, CA MAFIA APUTUT.

  BRAVO, TOTUL ESTE VRAJEALA , PROSTEALA SI GARGARA DE 2 LEI.INSTITUTI ZERO BARAT.BRAVO MAFIA.CELEBRI SUNTETI VOI TOVARASI-MILITENI-NOMENCLATURISTI–CORUPTI-ANTICOROPTI…DAR PROSTIMEA ESTE PROASTA.”CADOAE,…” CA PATRICIU,…BECALI,…HREBENCIUC,… NICI IN VISE NU VETI PRIMI NUVETI FI,VISE DESARTE.

  TOATE PROBLEMELE IMPUSE DE MAFIA CARE AU LUAT PUTEREA DUPA LOVITURA DE STAT DIN 1989. ACEEASI MAFIOTI CONDUC TOATE INSTITUTIILE ROMANE SI ISI FAC CAPITAL IN SCHIMB POPORUL ESTE SCLAV. TOATE INSTITUTIILE ROMANO-EUROPENE INVENTATE SUNT APARATE-REPRESIVE-MAFIOTE. DREPTURI DOAR MAFIA ARE. UNITIVA!. SINGURI CARE POT SA-SI FACA… LUMEA LOR, NU MAI BUNA CI DE NE OPRIT ESTE MAFIA. UNITIVA IN STRADA SI CERETI, OBLIGATI MODIFICAREA CONSTITUTIEI URGENT.ALEGERI LOCALE ANUAL SI LA CEL MULT DOI ANI PREZIDENTIALE SI PARLAMENTARE CU UN SINGUR MANDAT.DOAR CIND INSTITUTIILE MAFIOTE VOR RESPECTA CU ADEVARAT LEGEA SA SE REVINA LA ”ACTUALA CONSTITUTIE”. NICI DUMNEZEU(MAI ALES AL LUI BECALI) NU ARE VOIE SA SA SCHIMBE CEVA, DOAR VOI CONSTITUTIA SI NUMAI IN STRADA CA PUTEREA NU O VOR LASA, SI TOT SCLAVI LOR VOM FI.
  DACA NU SE VA SCHIMBA CONSTITUTIA NU NU VA FI NICI-O DATA BINE.SA MAREASCA CONDAMNARIILE, SA DESFIINTEZE IMUNITATEA,INAMOVIBILITATEA… SA FACA!.
  ACTUALUL PAPA A FOST LA NAZISTI CE ESTE PONTA LA PSD. ROMANI SA SE ALATURE ORCUI CARE NU A MAI FOST SI VA SCHIMBA CONSTITUTIA.TOTI MILITENI,NOMENCLATURISTI,SECURISTI AU LUAT PUTEREA
  AU IMPARTIT CASCAVALUL AU VINDUT ”TARA” SI-AU BATUT JOC. SA VEDETI PLOTOAGELE LOR CE VOR SA FACA,CA PROSTIMEA NU SE UNESTE.

  A TRECUT SI ALEGERILE,MAFIA SA INTARIT-REINSTAURAT. TOATE INSTITUTIILE-TOTI NENOROCITII SUNT DESTEPTI DE PUT SI SUNT PLINI DE IFOSE SI DE TUPEU CA DOAR REPREZINTA INTERESELE MAFIEI,BRAVO SUNTETI INAMOVIBILI, AVETI IMUNITATE, SI PROSTITI PE PROSTI,CA ASA ESTE IN SI CONFORM SI POTRIVIT ”LEGII”. BRAVO TOVARASI.
  AVETI(MINISTRI,PRESEDINTI,PARLAMENTARI…) TUPEU SI PROSTELA CURATA CA VA ”LASA” PROSTIMEA SI CA AVETI SPATELE ASIGURAT-PRIN SEFI SPATELUI-DE MAFIA INSTITUTIONALA.
  TARA DE RAHAT CAUT….. SI PENTRU PENTRU COMISIA JURIDICA DIN SENAT… CU MULTI BANI SI NEAM PROST DAR CU CREDINTA-N MOS GERILA.TOTI INDIVIZI-INSTITUTIONALI VORBESC FRUMOS DAR NU FAC NIMIC,CA POT.

  MAFIA ATITA POATE,DOAR ATIT-SA MENTINA NENOROCITI…PRIN…CA PRESUPUSA VICTIMIZARE PRIN ARESTAREA LUI ADRIAN NASTASE(UNDE NICI LA PENSION NU IAR OFERI CONDITI MAI BUNE CA IN ”PENITENCIAR”). ALTA ORGANIZATIE MAFIOTA-CEDO DA 15 000euro PENTRU O VIATA-CRIMA-ETC. CUM POTI CONDUCE PROSTIMEA?,DOAR SI NUMAI DACA SUNT NEBUNI CU SAU FARA ACTE UNDE AMPREUNA CU JIGODIILE ANDOCTRINATE AR TREBUI CU SIGURANTA SA AIBA FISE LA PSIHIATRIE SI SA FIE INCLUSI IN PROGRAME DE RECUPERARE, DAR CU ATITIA INDIVIZI CUM SA NU FACA ”LEGEA” MAFIA. UNITIVA DACA MAI AVETI CAPUL BUN.PUTETI VOTA PE ORCINE SAU SPERA DEGEABA,NU SE SCHIMBA NIMIC. DOAR CU MODIFICAREA CONSTITUTIEI VA FI BINE.
  MAFIA A BLOCAT CONTURILE FACEBOOK…,MAFIA… UNITIVA CA MAFIA NU IARTA.VETI TRAI SI PIERI CA SCLAVI.
  CUM IMI FAC UN CONT DE FACEBOOK… SUNT BLOCAT.MA GASITI LA TEL.0770674124.
  ARMATA ”ROMANA” CA TOATE INSTITUTIILE ROMANO-EUROPENE INVENTATE SUNT APARATE-REPRESIVE-MAFIOTE. DREPTURI DOAR MAFIA ARE. UNITIVA!. SINGURI CARE POT SA-SI FACA… LUMEA LOR, NU MAI BUNA CI DE NE OPRIT ESTE MAFIA.UNITIVA IN STRADA SI CERETI, OBLIGATI MODIFICAREA CONSTITUTIEI URGENT.ALEGERI LOCALE ANUAL SI LA CEL MULT DOI ANI PREZIDENTIALE SI PARLAMENTARE CU UN SINGUR MANDAT.DOAR CIND INSTITUTIILE MAFIOTE VOR RESPECTA CU ADEVARAT LEGEA SA SE REVINA LA ”ACTUALA CONSTITUTIE”. NICI DUMNEZEU(MAI ALES AL LUI BECALI) NU ARE VOIE SA SA SCHIMBE CEVA, DOAR VOI CONSTITUTIA SI NUMAI IN STRADA CA PUTEREA NU O VOR LASA, SI TOT SCLAVI LOR VOM FI .

  TOVARASI OCCIDENTALI SUSTIN TOVARASI CAPITALISTI-COMUNISTI.TOATE LEGIILE IMPUSE DE MAFIE SUNT FACUTE SA PROSTEASCA PE PROSTI.GINDITIVA BINE PENTRU CINE SI DE CE MUNCITI!?. MAFIA=AFACERI.PROSTI=SCLAVI. TINERII(CLANURI,GASTI….)CARE AU SINGE-N INSTALATIE,SA SE UNEASCA!.DRACU O SA AI EA PE TOTI PENTRU CA POLITICA SI NU NUMAI E FACUTA DE CURVE SI BANDITI CARE IMPUN SCLAVIA. NU ESTE NIMIC DE SALUTAT NIMENI, NICI-O INSTANTA… NU O SA VA FACA DREPTATE . INSTITUTIILE MAFIOTE-EUROPENE SI CURVELE LOR- AUTORITATIILE NATIONALE SUNT ORDINARE IAR TERORISMUL CONTRA INSTITUTIILOR AR TREBUI SA PRIMEZE. PROSTIMEA TREBUIE SA ORGANIZEZE LOVITURI DE STAT FRECVENT SI RAZBOAIE CIVILE CONTRA MAFIEI-INSTITUTIILOR. MAFIA ESTE IN TOT IAR JUSTITIABILI-CSM-INSTITUTI SUNT PARTIALI TOT NORODUL-SCLAVI CU ACTE-NREGULA VOR MURI CA SCLAVI SI EI SI COPII LOR CA EUROPA ARE SI VA AVEA INTERESELE RASEI LOR SI A MAFIEI OCCIDENTALE.TOATE AFACERILE…INCLUSIV SANATATEA MINTALA SUNT ASIGURATE MAFIEI SI IN NEBUNIA LOR OAMENI SE MULTUMESC CU O GURA DE AER CA SCLAVI.O SA FIE PREA TIRZIU DUPA O VIRSTA SA VA REALIZATI SAU SA FACETI CEVA CU VIATA VOASTRA,VETI SUPRAVIETUI CA SCLAVI.
  ROMANIA ”STAT DE DREPT” SUSTINUT DE MAFIA OCCIDENTALA,NU DE KGB.Toti BANDITI, TILHARI, MAFIOTI SE UNESC NU RESPECTA NIMIC SI SUNTEM SCLAVI LOR. BRAVO MAFIA.CEA MAI NEVINOVATA INDIVIDA Erminia Mazzoni. INSTITUTI MAFIOTE CARE IMPUN SCLAVIA PRIN PROSTEALA ”ESTE CRIZA”:”INSTITUTI INTERNATIONALE,NATIONALE…”MARONI,MAZZONI….BAI TOVARASI MAFIOTI IMPUTITI SI ORDINARI, CARE JUSTITIE NENOROCITIILOR!? DA, CARE VA AJUTA SA FURATI,TILHARITI SI SA SFIDATI CU ”LEGEA” SI CU TOATE INSTITUTIILE PENALE.HAI SIGTIR!, CARE JUSTITIE!? CARE TE AJUTA SA DAI COLTUL PRIN INSTANTE ARANJATE SI MASLUITE DE MAFIE.TOATE GUVERNELE MAFIOTE DUPA LOVITURA DE STAT DIN 89, ISI BAT JOC PE FATA CA DETIN PUTEREA ABSOLUTA SI ESTI REGULAT PRIN TRIMITEREA IN INSTANTELE NUMITE DE GUVERNELE MAFIOTE UNDE FARA BANI SI RELATI CA IN TOT SI IN TOATE NIMENI NU A CISTIGAT NIMIC.MAFIA EUROPEANA FACE INVESTITI?! PE DRACU. NU!? „NU TREBUIE SA GENERALIZAM” ASA MANINCA CACAT TOTI „INTELECTUALI”. NU AI ACCES LA NIMIC FARA MAFIE, DAR PROSTITI PE PROSTI CA NU VA DOARE GURA SI CINE? ,CE? SA VA FACA. DOSARE PENALE SI APLICAREA LEGI DE JUSTITIA MAFIOTA NU ESTE POSIBILA. AGRESIVITATEA TUTUROR INDIVIZILOR DIN TOATE INSTITUTIILE SI MAI ALES DIN C.S.M.-JUDECATOR-JUSTITIE. MAFIE NEAGRESIVA NU EXISTA.CAUZA T-108/12 AJ,Petitia0010-10, SECRETARIATUL COMISIEI PENTRU PETITII, PARLAMENTUL EUROPEAN, RUE Wiertz, B-1047 Bruxelles…. TOATE INSTITUTIILE SUNT CRIMINALE!,CE DISCRIMINARE?.AZIL POLITIC TOTI ROMANI AR TREBUI SA PRIMEASCA DAR TOT MAFIA SE IMPUNE CA PESTE TOT. SCLAVI!.
  TOTI NENOROCITI RASISTI(NATO,U.E.,…) AU POLITICI DE MODERARE! CE ESTE DE SALUTAT BANDITIILOR? NUMAI JIGODI MAFIOTE:From: Ispas
  To: „GeneralCourt.Registry@curia.europa.eu” ; Tribunal Greffe Litige ; „tfp.greffe@curia.europa.eu” ; „ecuria@curia.europa.eu” ; Europe Direct ; „EuroparlRequestFormPetition@europarl.europa.eu” ; „erminia.mazzoni@europarl.europa.eu” ; „erminiamazzoni@gmail.com” ; Euro- Ombudsman ; „ECJ.Registry@curia.europa.eu” ; „epbucarest@europarl.europa.eu” ; „eppgroup@europarl.europa.eu” ; „epwashington@europarl.europa.eu” ; „eurlex-helpdesk@publications.europa.eu”
  Sent: Tuesday, September 18, 2012 11:35 PM
  To: „cabinet.ministru@mapn.ro” ; „brp@mapn.ro” ; „traianbasescu@presidency.ro” ; „info@cedo.org” ; „praga@mfa.md” ; „Leo.cox@europarl.europa.eu” ; „oado_oado@yahoo.com” ; „AVP@avp.ro” ; „apd@apd.ro” ; „office@petitiipe.ro” ; „tmtb@cma.ro” ; „Relatiipublice.tmcj@cma.ro” ; „sesizare@mpublic.ro” ; „contact@util21.ro” ; „inspectie@csm1909.ro” ; „CCR@ccr.ro” ; „Relatii.publice@scj.ro” ; „drp@gov.ro” ; „IP-PETI@europarl.europa.eu” ; „srp@cdep.ro” ; „infocdep@cdep.ro” ; „webmaser@cdep.ro” ; „procetatean@presidency.ro” ; „csat@presidency.ro” ; „tribunalul-bucuresti@just.ro” ; „relatiipublice@just.ro” ; „relatiicupublicul@csm1909.ro” ; „csm-presa@csm1909.ro” ; „infocabuc@just.ro” ; „relatiicab@just.ro” ; „dag@mae.ro” ; „pca_bucuresti@mpublic.ro” ; „admin@ep-president.eu” ; „data.protection@consilium.europa.eu” ; „idea@europarl.europa.eu” ; „annvaire.interinstitutionnel@consilium.europa.eu” ; „John.Kellock@eumc.eu.int” ; „catherine.steinmetz@cdt.eu.int” ; „web@eu2010.es” ; „bureau.bruxelles@coe.int” ; „bureau.paris@coe.int” ; „visites@coe.int” ; „webmaster.assembly@coe.int” ; „cm@coe.int” ; „pressiunit@coe.int” ; „media@coe.int” ; „social.carter@coe.int” ; „combat.racism@coe.int” ; „CommissionerHR.Communication@coe.int” ; „network.services@coe.int” ; „postmaster@consilium.europa.eu” ; „webmaster.greco@coe.int” ; „yout@coe.int” ; „droi-secretariat@europarl.europa.eu” ; „civis@europarl.europa.eu” ; „k-baker@onu.edu” ; „b-rowe@onu.edu” ; „d-crago@onu.edu” ; „t-keiser@onu.edu” ; „jean-pierre.Geiller@coe.int” ; „ncbfrncage@ncb-fr.org” ; „r-beaschler@onu.edu” ; „ncbzbncage@mil.be” ; „tej@mil.dk” ; „ncbdk.tm@mil.dk” ; „ncbfrncage@cimd.interarmees.defense.gouv.fr” ; „logabwncbge@bundeswehr.org” ; „ncbit.ncage@sgd.difesa.it” ; „ncbusncage@dla.mil” ; „desscm-ncb-ncage@mod.uk” ; „contact@ne-cenzurat.ro” ; „presa@cdep.ro” ; „ddd@dandiaconescu.ro” ; „personalitati@ziare.com” ; „presa@just.ro” ; „dae@just.ro” ; „victorponta2.0@gmail.com” ; „ioniliescu42@yahoo.com” ; „arcdc@kappa.ro” ; „coop@mpublic.ro” ; „presa@mpublic.ro” ; „anticoruptie@pna.ro” ; „infojuridic@rs.ro” ; „drp@mapn.ro” ; „opinia_ta@mae.ro” ; „brackmann@aanbestedingsspecialist.nl” ; „Mariana.NITELEA@coe.ro” ; „Mihaela.TIRIGAN@coe.ro” ; „Ilinca.MIHAI@coe.ro” ; „vconstantin@mapn.ro” ; „relpub.dga@mai.gov.ro” ; „dga_interne@yahoo.com”
  Sent: Tuesday, September 18, 2012 3:58 AMTo: „peter.carter@18rlc.co.uk” ; „cindy@humanrightsadvocates.org” ; „dfindler@indiana.edu” ; „m.kutscha@fhvr-berlin.de” ; „jgoldston@justiceinitiative.org” ; „ahinton@andromeda.rutgers.edu” ; „howen@icj.orj” ; „jphubert@dd-rd.ca” ; „jean-paul.hubert@usherbrooke.ca” ; „timlouis@timlouislaw.com” ; „rlowenkron@edlawcenter.org” ; „romanobile@libero.it” ; „ares.ricerche@libero.it” ; „bvanschaak@scu.edu” ; „d-scheffer@law.northwestern.edu” ; „j.stein@utoronto.ca” ; „jstein@dd-rd.ca” ; „info@thecatcompanyinc.net” ; „wagley@igc.apc.org” ; „ialana@antenna.nl” ; „wtr@hrmgroup.org” ; „smsiinc@ix.netcom.com” ; „mgreengard@theotherrussia.org” ; „info@kasparov.ru” ; „press@kasparov.ru” ; „terri.marsh@humanrightsinternational.net” ; „terrimarsh@4new.org” ; „ldsigles@telefonica.net” ; „info@falunhr.org” ; „sherryz@soundofhope.org” ; „erping@ziplip.com” ; „faluninfoctr@nycmail.com” ; „lrwc@lrwc.org” ; „gh@beauthier.be” ; „waceves@cwsl.edu” ; „dmatas@mts.net” ; „wka@diefirma.net” ; „info@libertyvictoria.org.au” ; „info@defenddemocracy.org” ; „rohtarri@uchastings.edu” ; „zibamir@onetel.com” ; „msklar@humanrightsusa.org” ; „bourdonvoituriez@wanadoo.fr” ; „choisirlacausedesfemmes@noos.fr” ; „info@trial-ch.org” ; „studio@lanalagostenabassi.it” ; „antoniodipietro@antoniodipietro.com” ; „jim@psychrights.org” ; „acddh@acddh.org” ; „a.buelow@online.de” ; „c.douzinas@bbk.ac.uk” ; „b.garzon@an.mju.es” ; „annabel.reker@ssc.unimaas.nl” ; „robertomangabeira@gmail.com” ; „paulcraigroberts@yahoo.com” ; „natodoc@nq.nato.int” ; „pio@saclant.nato.int” ; „secretariat@naa.be” ; „leser@welt.de” ; „kompackt@welt.de” ; „online@welt.de” ; „comm-rep-ro@ec.europa.eu” ; „iidcar.org@gmail.com” ; „dinucarmen@gmail.com” ; „press-rapid-database@ec.europa.eu” ; „epw.mumbai@gmail.com” ; „epw@vsnl.com” ; Europe Direct ; „peti-secretariat@europarl.europa.eu” ; Euro- Ombudsman ; „unic@undp.ro” ; „office@undp.ro” ; „rombu@unhcr.ch” ; „cepes@cepes.ro” ; „unic@un.ro” ; „Mariana.NITELEA@coe.ro”
  Sent: Tuesday, September 18, 2012 11:33 PMTo: „eu-info@klagenfurt.at” ; „eudirect@lk-kaernten.at” ; „europe-direct@steiermark.at” ; „europedirect@ooe.gv.at” ; „eu.info@dornbirn.at” ; „post.europedirect@noel.gv.at” ; „eu.info@tirol.gv.at” ; „europedirectnord@rmb.co.at” ; „europedirectsued@rmb-sued.at” ; „ed@admin.provant.be” ; „info@europedirect-bw.be” ; „europedirect@hainaut-developpement.be” ; „europedirect@province.luxembourg.be” ; „europedirect@west-vlaanderen.be” ; „europedirect@limburg.be” ;… Mail Administrator
  Sent: Friday, July 13, 2012 5:00 AM
  ”AUTORITATIILOR NATIONALE ROMANE” LE DORESC TOT RAUL DIN LUME CA ”STAT DE DREPT”.CINE MA REPREZINTA(CA AVOCAT…) PE MINE? NIMENI,VA BATETI JOC. PENTRU CISTIG DE CAUZA DOAR CU AVOCAT MAFIOT DE AL VOSTRU.TOATE JIGODIILE-MAFIOTE IMI TRIMIT PROSTELI LA MISTO… LA FEL CA”DECIZIA CIVILA NR.2885 DIN 24.03.2011 ; DECIZIA CIVILA NR.4967/08.092011 ;CAUZA T-108/12 AJ,Petitia0010-10, SECRETARIATUL COMISIEI PENTRU PETITII, PARLAMENTUL EUROPEAN, RUE Wiertz, B-1047 Bruxelles…. TOATE INSTITUTIILE SUNT CRIMINALE!,CE DISCRIMINARE?.AZIL POLITIC TOTI ROMANI AR TREBUI SA PRIMEASCA DAR TOT MAFIA SE IMPUNE CA PESTE TOT. SCLAVI!.
  SI TOATE LITIIGIILE INVIZIBILE PENTRU MAFIA DIN JUSTITIE. MINISTERUL PUBLIC SI TOATE INSTITUTIILE MAFIOTE DUC TOTUL IN SITUATIE DE RISC. CSM-UL IN AFARA DE A VA MENTINE PUNCTUL DE VEDERE LA MISTO AR FI INDICAT SA IMI CERETI CONSULTANTA DE JIGODI LA FEL CUM AM PRIMIT EU DE LA TOTI JUSTITIABILI JIGODI. NU MAI MINTITI CA ESTE DE COMPETENTA…JUSTITIEI,AUTORITATIILOR NATIONALE…ESTE DOAR SI NUMAI DE COMPETENTA MAFIEI. ”JUSTITIA” A DAT CA NEINTEMEIAT IN TEMEIUL MAFIEI. GURU LAURA ANDREI,MAFIA… BAI TOVARASI MAFIOTI IMPUTITI SI ORDINARI, CARE JUSTITIE NENOROCITIILOR!? DA, CARE VA AJUTA SA FURATI,TILHARITI SI SA SFIDATI CU ”LEGEA” SI CU TOATE INSTITUTIILE PENALE.HAI SIGTIR!, CARE JUSTITIE!? CARE TE AJUTA SA DAI COLTUL PRIN INSTANTELE ARANJATE SI MASLUITE DE MAFIE.TOATE GUVERNELE MAFIOTE DUPA LOVITURA DE STAT DIN 89, ISI BAT JOC PE FATA CA DETIN PUTEREA ABSOLUTA SI ESTI REGULAT PRIN TRIMITEREA IN INSTANTELE NUMITE DE GUVERNELE MAFIOTE UNDE FARA BANI SI RELATI CA IN TOT SI IN TOATE NIMENI NU A CISTIGAT NIMIC.UN INDIVID PE LA VREO 60 ANI CARE ZICE CA ARE FATA JUDECATOARE LA C.S.M. A ZIS CA DOAR PLICUL CONTEAZA, AR FI CULMEA SA FIE ALTCUMVA SAU IMPRUMUT-DATORIE-MITA.VOI NU SUNTETI DINCOLO DE LEGE,VOI AVETI LEGEA LA MINA DUPA PLACUL VOSTRU.CE SA RESPECTATI VOI BANDITIILOR!? DOAR GRADE, FUNCTI SI SA DEVENITI MAGNATI.TOTI SUNTETI INFRACTORI…DAR MAFIA E MAFIE.
  Cereri prieten blocate timp de 7 zile
  Am primit feedback-ul pe care te-a trimis mai multe cereri pentru prieten oameni pe care nu cunoașteți, așa că nu va fi capabil de a trimite cereri de prietenie de 7 zile. Pentru a păstra acest lucru de la întâmplă din nou, vă rugăm să trimiteți cereri de prietenie doar pentru persoanele pe care le cunoașteți.
  Am înțeles că solicitările trimiterea prieten la oameni nu-i cunosc, nu este permisă pe Facebook.
  De ce văd acest lucru?
  Pentru a verifica dacă sunteți proprietarul acestui cont, vă rugăm să identificați persoanele etichetate în următoarele fotografii. Dacă nu sunteți sigur cu privire la o întrebare, vă rugăm să faceți clic pe „Skip”.
  De ce văd acest lucru?

  TOTI AVETI PROTECTIA MAFIEI. ROMANIA ESTE A FOST SI VA FI STAT MAFIOT. MINISTERUL PUBLIC PRIN”SERVICIUL JUDICIAR CIVIL” SEMNATA DE SEFUL PROCURORILOR ,NR.8547/5379/III-7/2012 DIN 7-09-2012 SA TREZIT PLIN DE RESPECT SI DE ZERO ATRIBUTI,CUM CA AI CRITIC! CINE AI TINE PE PROCURORI SA NU PARTICIPE… CIND EU MA PLING CA NU EXISTATI, CI DOAR CU PROCEDURI RESPECTATE NUMAI DE MINE, TOT EU FIIND AVOCAT,CONDAMNAT…,CU PROBLEME GRAVE DE SANATATE SI INAPT. NU ATI AVUT SI NU VETI AVEA VREODATA COMPETENTE.DOAR INTERESE. CONFORM ARTICOLELOR ”ORDINARE”10.alin.(2) ORDONANTA MAFIEI… MA TRIMITETI LA DRACU CU PETITIILE. STATUL DE DREPT-O FACATURA MAFIOTA.BRAVO ORGANELOR ABILITATE!?.
  PE INTELESUL TUTUROR GHEOLBANIILOR, DUCETIVA DRACU TOTI CU ORGANIZATIA MAFIOTA A VOASTRA!. ESTE FOARTE PUTIN AMENINTARIILE JUDECATORIILOR,JUSTITIABILILOR CARE SUNT PARTIALI SI MAFIOTI (ALTI SE PLING LA MISTO!),DOAR CU MASURI EXTREME SE MAI POATE REZOLVA VREO CAUZA!.
  PENTRU TOTI GRANGORI CU POLOLOGHI IN CREIERI NEBUNI, DIN MAFIA. CA JIGODI SI FARA BANI NICI PE CENTURA NU ATI EXISTA.CA JUDECATOR,PROCUROR,JUSTITIABILI,INSTITUTII SI CONFORM PROCEDURIILOR EXTRAORDINARE…SI SAU LA NEVOIE SUNTETI NEBUNI(CU PROTECTIE) CU ACTE RECUNOSCUTE DE INSTANTE,…LANTUL DE ABUZURI ALE VOASTRE SUNT FACATURI BINE ORGANIZATE SI APARATE .

  From: Ispas Sabin
  To: „consiliul_de_mediere@yahoo.com” ; „mediere@rdscv.ro” ; „bucuresti@mediator-apmr.ro” ; „apmr@mediator-apmr.ro” ; „muntenia@mediator-apmr.ro” ; „secretariat@cmediere.ro” ; „cabinet.ministru@mapn.ro” ; „brp@mapn.ro” ; „traianbasescu@presidency.ro” ; „info@cedo.org” ; „praga@mfa.md” ; „Leo.cox@europarl.europa.eu” ; „oado_oado@yahoo.com” ; „AVP@avp.ro” ; „apd@apd.ro” ; „office@petitiipe.ro” ; „tmtb@cma.ro” ; „Relatiipublice.tmcj@cma.ro” ; „sesizare@mpublic.ro” ; „contact@util21.ro” ; „inspectie@csm1909.ro” ; „CCR@ccr.ro” ; „Relatii.publice@scj.ro” ; „drp@gov.ro” ; „IP-PETI@europarl.europa.eu” ; „srp@cdep.ro” ; „infocdep@cdep.ro” ; „webmaser@cdep.ro” ; „procetatean@presidency.ro” ; „csat@presidency.ro” ; „tribunalul-bucuresti@just.ro” ; „relatiipublice@just.ro” ; „relatiicupublicul@csm1909.ro” ; „csm-presa@csm1909.ro” ; „infocabuc@just.ro” ; „relatiicab@just.ro” ; „dag@mae.ro” ; „pca_bucuresti@mpublic.ro” ; „admin@ep-president.eu” ; „data.protection@consilium.europa.eu” ; „idea@europarl.europa.eu” ; „annvaire.interinstitutionnel@consilium.europa.eu” ; „John.Kellock@eumc.eu.int” ; „catherine.steinmetz@cdt.eu.int” ; „web@eu2010.es” ; „bureau.bruxelles@coe.int” ; „bureau.paris@coe.int” ; „visites@coe.int” ; „webmaster.assembly@coe.int” ; „cm@coe.int” ; „pressiunit@coe.int” ; „media@coe.int” ; „social.carter@coe.int” ; „combat.racism@coe.int” ; „CommissionerHR.Communication@coe.int” ; „network.services@coe.int” ; „postmaster@consilium.europa.eu” ; „webmaster.greco@coe.int” ; „yout@coe.int” ; „droi-secretariat@europarl.europa.eu” ; „civis@europarl.europa.eu” ; „k-baker@onu.edu” ; „b-rowe@onu.edu” ; „d-crago@onu.edu” ; „t-keiser@onu.edu” ; „jean-pierre.Geiller@coe.int” ; „ncbfrncage@ncb-fr.org” ; „r-beaschler@onu.edu” ; „ncbzbncage@mil.be” ; „tej@mil.dk” ; „ncbdk.tm@mil.dk” ; „ncbfrncage@cimd.interarmees.defense.gouv.fr” ; „logabwncbge@bundeswehr.org” ; „ncbit.ncage@sgd.difesa.it” ; „ncbusncage@dla.mil” ; „desscm-ncb-ncage@mod.uk” ; „contact@ne-cenzurat.ro” ; „presa@cdep.ro” ; „ddd@dandiaconescu.ro” ; „personalitati@ziare.com” ; „presa@just.ro” ; „dae@just.ro” ; „victorponta2.0@gmail.com” ; „arcdc@kappa.ro” ; „coop@mpublic.ro” ; „presa@mpublic.ro” ; „anticoruptie@pna.ro” ; „infojuridic@rs.ro” ; „drp@mapn.ro” ; „vconstantin@mapn.ro” ; „relpub.dga@mai.gov.ro” ; „dga_interne@yahoo.com” ; „presamapn@mapn.ro” ; „srp@mapn.ro” ; „secretariat_general@mapn.ro” ; „office@avocatura.com” ; „Mariana.NITELEA@coe.ro” ; „press.office@consilium.europa.eu” …..
  Sent: Wednesday, November 14, 2012 6:21 AM
  Subject: Re: TOV.ESTE MAGARIA VOASTRA! DESCURCATIO. MAFIA!… NENOROCITIILOR M-ATI CONDAMNAT LA DETENTIE MILITARA.
  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

  MESAJUL DVS. NU A PUTUT FI TRIMIS.REINCERCATI ID-ul dvs. Incidentul este: 130104-001008

  STATI,DORMITI LINISTITI CA MAFIA INSTITUTIONALA ISI VEDE DE AFACERIILE LOR SI M.A.I.- ALES.
  DACA ESTE SINGURA MASURA! MAI BINE NU VA MAI STRESATI CU UNI CA MINE VEDETIVA IN CONTINUARE DE PLACERIILE DE BUNUL MERS AL MERSURILOR…. CA DE FIECARE DATA. NU MA ASTEPTAM LA NIMIC CA DOAR STITI CU TOTI CE SI CINE SUNTETI.BRAVO.ROMANI AR TREBUI SA-SI PROCURE ARME SI SA VORBEASCA ARMELE CHEAR SI DIN PUNCT DE VEDERE PATOLOGIC-EREDITAR-GENETIC.UNDE POT FI CEI MAI CORUPTI IN JUSTITIE,POLITIE SI BINEINTELES ANTICORUPTIE.TINETI CU DINTI DE PUTERE CA SCLAVIE SCRIE PE VOI.
  SA NU SPUNETI CA NU AVETI CE BLOCA!?.INTELECTUALUL DE RASPUNDEA LA PROSTEALA LINIE VERDE”ANTIPROSTEALA” DUPA CE AM TRIMIS PRIMUL EMAI LA D.G.A. TOT GOLAN ESTE!?.A LATI FACUT GOLAN SEF,CA TOTI GOLANI… CU VOI CUM AS DAO TOT CA VOI E. BRAVO MAFIA.TOTI TOVARASI AU DREPTUL LA JUSTITIE,INSTITUTII, DAR NUMAI MAFIA.

  C ă t r e,
  ISPAS ispassabin@yahoo.com

  Urmare memoriului dvs. adresat prin e-mail Ministerului Administraţiei şi Internelor – Direcţia Generală Anticorupţie transmis, spre competentă soluţionare Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi înregistrat la Secţia Judiciară – Serviciul Judiciar Civil prin care reveniţi la memoriile dvs. anterioare şi criticaţi sub aspectul nelegalităţii respingerea cererii de acordare a ajutorului public judiciar formulată în cadrul dosarului nr.21482/3/2010 al Tribunalului Bucureşti, având ca obiect pretenţii, vă facem cunoscut următoarele:
  Potrivit dispoziţiilor art.63 lit.a – k din Legea nr.304/2004 privind organizarea judiciară republicată, cu modificările şi completările ulterioare şi prevederile Codului de procedură civilă, Procurorul General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu mai are competenţa de a verifica legalitatea şi temeinicia hotărârilor judecătoreşti civile, acest atribut revine instanţelor judecătoreşti, învestite cu căile de atac exercitate de părţi, în condiţiile şi termenele prevăzute de lege.
  De asemenea, Procurorul General nu are atribuţii nici în soluţionarea cererii de acordare de ajutor public judiciar, competenţa în soluţionarea acesteia aparţinând instanţei judecătoreşti învestită cu soluţionarea litigiului în cadrul căruia s-a formulat cererea de acordare de ajutor public judiciar.
  Având în vedere starea de nevoie în care vă aflaţi a fost sesizată potrivit dispoziţiilor art.182 cu aplicarea art.111 alin.(1) lit.d) din Noul Cod civil, Direcţia Publică de Protecţie Socială din cadrul Consiliului Local Tg. Jiu pentru a analiza posibilitatea efectuării demersurilor necesare în vederea instituirii faţă de dvs. a măsurii de curatelă specială, ca formă de ocrotire şi apărare a drepturilor şi intereselor dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca