Guvernul interzice întâlnirile de mai mult de 10 persoane la evenimente publice atât în ​​spatii închise cât și în exterior. Cafenelele, restaurantele, barurile și mall-urile trebuie să se închida pentru a opri răspândirea coronavirusului. Interdicția se aplică de Miercuri 18 Martie,  10 a.m.

Acestea au fost declaratiile premierului Mette Frederiksen (Social Democrati) la o conferință de presă de urgenta, în care a prezentat o serie de inițiative noi în lupta împotriva coronavirusului.

– Aș solicita cu tărie ca aceste reguli să se aplice și acasă în privat. Nu a venit momentul să ne invităm prietenii la zile de naștere sau să ne adunăm mai mulți amici la petreceri, spune ea.

– Trebuie să existe suficient spațiu în magazinele alimentare, clienții trebuie să poată avea spatiu și trebuie să existe o distanță bună între oameni la cozile de la cumpăraturi, a mai spus Mette Frederiksen.

Frizeriile și sălile de fitness vor fi închise.Toate restaurantele, cafenelele și barurile trebuie să se închidă până pe 30 martie.

– Va fi în continuare posibil să livrați Take Away. Pentru cei care pot, poate fi și o modalitate bună de a-și menține restaurantul sau cafeneaua deschise, a declarat Mette Frederiksen.

– Desigur, asta înseamnă și faptul că cluburile de noapte, discotecile, barurile, tavernele, cluburi de narghilele și altele asemenea trebuie să se închidă pentru o perioadă de timp…


Forsamlinger på mere end 10 personer ved offentlige arrangementer forbydes

Cafeer, restauranter, barer og indkøbscentre skal lukke for at stoppe spredningen af coronavirus.

www.dr.dk


Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.