AcasăDanemarcaCaricaturile Charlie Hebdo cu profetul Mohamed au fost republicate de un ziar...

Caricaturile Charlie Hebdo cu profetul Mohamed au fost republicate de un ziar din Danemarca

Un ziar danez a republicat caricaturile cu profetul Mohamed realizate de jurnalistii de la Charlie Hebdo. Editia de joi a publicatiei Berlingske, disponibil online inca de miercuri seara, prezinta cateva foste pagini din Charlie Hebdo. Printre ele se afla si imaginea cu profetul Mohamed, relateaza The Independent.
image-2015-01-7-19036377-41-caricaturi-charlie-hebdo
Astfel de imagini au provocat reactii furioase din partea unor musulmani atunci cand au fost publicate de Charlie Hebdo. Redactorul sef al Berlingske, Lisbeth Knudsen a precizat ca republicarea caricaturilor nu este un protest.


„Le vom publica pentru documentare, sa vedem ce fel de revista a fost lovita de acest eveniment teribil”, a explicat Knudsen.

Jurnalistii de la alte publicatii, care au republicat caricaturile, au spus ca sunt solidari cu angajatii de la Charlie Hebdo. Un alt ziar danez, Jyllands-Posten, si-a sporit securitatea de la sediul redactiei.

http://www.hotnews.ro/stiri-magazin-19044114-caricaturile-charlie-hebdo-profetul-mohamed-fost-republicate-ziar-din-danemarca.htm


Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Comentarii

Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura