AcasăCopenhagaCea mai mare bancă din Danemarca, anunţă o serie masivă de concedieri:...

Cea mai mare bancă din Danemarca, anunţă o serie masivă de concedieri: Până acum, au părăsit compania circa 1.000 de angajaţi

Cea mai mare bancă din Danemarca încearcă să aducă din nou sub control costurile şi procedurile. Astfel, cel puţin 1.000 de angajaţi au părăsit compania din luna iulie a anului trecut până în prezent.

-

Danske Bank va tăia 1.600 de locuri de muncă în următoarele 6-12 luni ca parte a unui program de reducere a costurilor, potrivit Reuters.

„Trebuie să ne adaptăm la schimbările suferite de sectorul financiar şi, pentru a rămâne competitivi, trebuie să continuăm să reducem din costuri”, a declarat CEO-ul Chris Vogelzang. Danske are în prezent peste 22.000 de angajaţi, dintre care aproximativ 11.000 se află în Danemarca.

Supraveghetorul financiar fin Danemarca a lansat săptămâna trecută o anchetă cu privire la modul în care Danske Bank a colectat din greşeală datorii de la 106.000 de clienţi din cauza unor erori ale sistemului IT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

Danemarca, prima ţară europeană cu „paşaport COVID”: O nouă aplicaţie lansată...

Danemarca şi-a lansat oficial aplicaţia coronapas, un fel de certificat sanitar digital care permite accesul în anumite spaţii, dar şi călătoriile în străinătate pentru...