AcasăDanemarcaComunicat Ambasada Romaniei la Copenhaga : Consultări bilaterale la nivelul Academiilor de...

Comunicat Ambasada Romaniei la Copenhaga : Consultări bilaterale la nivelul Academiilor de Poliție din România și Danemarca

În perioada 28-30 aprilie 2014, o delegație a Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, condusă de către domnul chestor de poliție, prof.univ.dr. Gheorghe POPA, rectorul Academiei, a efectuat o vizită de lucru în Danemarca, pentru consultări bilaterale cu omologii danezi. Astfel, la 29 aprilie a.c., delegația română a avut o întrevedere cu directorul Colegiului Danez de Poliție, domnul Klaus Munk Nielsen, în cadrul căreia au fost abordate aspecte legate de oportunitățile de cooperare ale ambelor părți în domeniul învățământului polițienesc.

academia-de-politie-admitere-2012

Cu acest prilej, au fost stabilite coordonatele viitoarei cooperări bilaterale privind instruirea polițienească, prin efectuarea unor schimburi de experiență periodice la nivel de cadre didactice în domeniul activității de asigurare a ordinii de drept.

A fost reiterată, de asemenea, importanța consultărilor la nivel strategic pe linia instruirii polițienești, respectiv, a concretizării activităților academice bilaterale în domeniul prevenirii și combaterii criminalității.

De asemenea, delegația română a avut o întâlnire de lucru cu Ambasadorul României în Danemarca, Viorel Ardeleanu, ocazie cu care au fost trecute în revistă elementele de interes legate de cooperarea româno – daneză la nivel polițienesc.

copenhaga.mae.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca