AcasăCopenhagaCovid-19: Danemarca va impune noi măsuri restrictive

Covid-19: Danemarca va impune noi măsuri restrictive

Aceste măsuri ar trebui să privească cele mai afectate zone ale țării scandinave, și anume Copenhaga și mai multe municipalități din jur, precum și celelalte două orașe principale din Danemarca, Aarhus (vest) și Odense (centru).

-

Danemarca va anunța luni noi măsuri restrictive pentru a limita răspândirea coronavirusului, a anunțat duminică seara prim-ministrul Mette Frederiksen, referindu-se la un proiect de „semi-izolare” în cele mai mari trei orașe daneze, relatează AFP.
„Pe baza recomandărilor pe care le primim de la autorități, am pregătit în weekend o carantină parțială țintită și geografică”, a spus șeful guvernului într-un discurs video difuzat pe rețelele de socializare duminică seara.
„Trebuie să controlăm infecția până la Crăciun”, a spus ea, întrucât Danemarca a anunțat duminică un record zilnic de 1.745 de cazuri în 24 de ore.
mai mult la  /www.hotnews.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read

Cele trei morți ale lui Putin prezise de jurnalistul rus Alexander...

Primul deces, potrivit opozantului, este o moarte politică care a trecut cu ușurință prin zidurile Kremlinului și l-a pus pe președintele Federației Ruse într-un...