Acasă Copenhaga Covid-19: Danemarca va impune noi măsuri restrictive

Covid-19: Danemarca va impune noi măsuri restrictive

Aceste măsuri ar trebui să privească cele mai afectate zone ale țării scandinave, și anume Copenhaga și mai multe municipalități din jur, precum și celelalte două orașe principale din Danemarca, Aarhus (vest) și Odense (centru).

-

Danemarca va anunța luni noi măsuri restrictive pentru a limita răspândirea coronavirusului, a anunțat duminică seara prim-ministrul Mette Frederiksen, referindu-se la un proiect de „semi-izolare” în cele mai mari trei orașe daneze, relatează AFP.
„Pe baza recomandărilor pe care le primim de la autorități, am pregătit în weekend o carantină parțială țintită și geografică”, a spus șeful guvernului într-un discurs video difuzat pe rețelele de socializare duminică seara.
„Trebuie să controlăm infecția până la Crăciun”, a spus ea, întrucât Danemarca a anunțat duminică un record zilnic de 1.745 de cazuri în 24 de ore.
mai mult la  /www.hotnews.ro/
 

donate to mapamond media. pick your platform

PayPal me
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

+45 41468280

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

Danemarca nu va acorda cetăţenie copiilor jihadiştilor

Copiii jihadiştilor danezi născuţi în străinătate nu vor avea cetăţenia daneză, a anunţat joi guvernul după un acord cu aliatul său, formaţiunea populistă Partidul...