Cu tristete va anuntam ca dl. Inocentiu Tonea va fi înmormîntat Joi, 27 Feb. la Roskilde

2
951

Cu tristete va anuntam, pe cei care l-ati cunoscut, ca dl. Inocentiu Tonea va înmormîntat Joi 27 Februarie la ora 10.00, la Roskilde, în cimitirul Østre Kirkegård.

Dumnezeu să primească jertfa tuturor celor care dăruiesc cu inimă bună în Duminica Înfricoșătoarei Judecăți, în care IUBIREA APROAPELUI este criteriul unic după care Hristos ne va judeca.

Întru Hristos,
Slujba de înmormîntare va fi oficiata de parintele Mihai Hornicar
 

 

Roskilde Krematorium Kirkegårde & Kapel more info

 

Kong Magnus Vej 13
4000 Roskilde County, Denmark

 

+45 46 35 08 90

View Larger Map

2 COMENTARII

  1. Pacat Dumnezeu sa-l odihneasca, l-am cunoscut in 1992 cinta pe Calea Victoriei la restaurantul Caraiman cu un baiat tinar Aurel ii era ca un profesor ,un om respectos vioi plin de viata cu mult bun simt mai rar intilnesti ,cunoscut de multa lume povestea mult nu puteai sa te plictisesti,un mare muzicant , despre el spunea ca are o fata dar in rest nimic.Pina cam in anul 2000 mereu rostind niste cuvinte ( aici nu se vrea ) si a plecat in Danemarca a parasit Romania definitiv parca ar fi zis; (eu aici nu mai calc) Am mai auzit de el de la unu si altul ca ie bine ca ie respectat mai mult nimic ,acum ne pare rau de el dar bine ca ie inmormintat in Danemarca si va avea un loc de veci unde sa-i aprinem o luminare cind o sa ajungem pe acolo Dumnezeu sa-l odihneasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here