AcasăStiriCum poţi să urmezi gratuit o facultate în Danemarca

Cum poţi să urmezi gratuit o facultate în Danemarca

Între 17 si 21 februarie 2014, reprezentanţi ai unor universităţi din Suedia, Danemarca şi Olanda vin în Bucureşti, Craiova, Timişoara, Oradea şi Cluj ca să recruteze viitorii studenţi pentru anul universitar 2014-2015. Studiile de licenţă şi master sunt gratuite în Danemarca.

Participarea este gratuită, înscrierile se fac pe site-ul pe care îl puteţi accesa aici.
Între 17 şi 21 februarie, elevii români vor avea ocazia să discute chiar cu reprezentanţii universităţilor despre cum e sa fii student în străinătate, despre tipurile de programe şi condiţiile de aplicare, dar mai ales să obţină consiliere personalizată în privinţa dosarului de admitere şi să afle mai multe despre oportunităţile de angajare după absolvirea facultăţii.
Aceste întâlniri fac parte din seria de evenimente organizate cu prilejul ediţiei din 2014 a European Education Fair şi facilitează accesul elevilor români la învăţământ de caliate în UE, cu costuri minime.

Universităţile scandinave oferă o plajă variată de programe de studiu în limba engleză, şi sunt renumite că promovează un climat deschis care încurajează inovaţia, lucrul în echipă şi talentul.
Cursurile sunt special concepute de către anagajatori, tocmai ca să obişnuiască studentul cu exigeneţele pieţei muncii în care să se integreze cât mai repede după absolvire.

Tările scandinave sunt renumite pentru calitatea vieţii.
Conform unui top global, danezii ar fi cei mai fericiţi oameni din lume. Au si motive: locuiesc într-un mediu sănătos, prosper, în care tinerii au reale şanse de angajare după absolvire pe salarii atractive.
Mai mult decat atât, beneficiază de servicii medicale şi educaţionale gratuite la care au acces şi românii în calitate de cetăţeni UE.

Cum poţi să urmezi gratuit o facultate în Danemarca | Economica.net


Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Comentarii

Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura