AcasăPrima paginaDanemarca are disponibile 25 de posturi de asistent de grădinar în sere

Danemarca are disponibile 25 de posturi de asistent de grădinar în sere

Danemarca are disponibile 25 de posturi de asistent de grădinar în sere, fiind căutaţi lucrători tineri care să aibă cunoştinţe foarte bune de limba engleză, să fi absolvit cel puţin liceul, să aibă experienţă de muncă practică şi să dorească să studieze, să muncească şi să trăiască în Danemarca timp de doi ani. Pot candida pentru aceste posturi tineri care au între 18 şi 24 ani, iar deţinerea unui carnet de conducere B sau carnet de conducere a tractorului constituie avantaj. Salariul de început va fi de 1.380 euro brut/lună, aplicabil până la sfârşitul lunii februarie 2013, conform contractului de muncă colectiv.

Tot în Danemarca, sunt disponibile 35 de locuri de stagiari în ferme de cultivare a legumelor şi fructelor de pădure, în sere de legume şi în livezi. Candidaţii trebuie să aibă între 18 şi 34 ani şi pot fi în an terminal de liceu agricol sau facultate de agricultură/horticultură. „Dacă au terminat studiile, pot aplica numai cei care au absolvit liceul agricol sau facultăţile menţionate în 2011 sau 2012”, precizează angajatorul. Venitul salarial va fi de 1.380 euro brut/lună, după şase luni va creşte la 1.600 euro brut/lună, iar dacă lucrătorul a terminat studiile în 2011 sau 2012 şi are 25 ani, salariul va fi de aproximativ1.850 euro/lună. Din salariu vor fi reţinute contribuţiile sociale şi impozitul.

RELATED ARTICLES

3 COMENTARII

  1. doresc angajare ca asistent de gradinar in sere.am experienta in domeniu deoarece am lucrat 4 ani in agricultura si sere in italiasi cunosc foarte bine limba engleza.am absolvit facultatea de comunicare si rellatii publice snspa bucuresti.deasemenea am lucrat 11 luni in abator in fensmark danemarca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca
Guffy pe