Danemarca caută 35 de lucrători în agricultură- culegători de căpşuni

0
840

Prin reţeaua europeană de ocupare, Danemarca caută 35 de lucrători în agricultură- culegători de căpşuni, acestora oferindu-li-se contracte determinate, de şase – şapte săptămâni.

Angajatorul danez precizează în anunţul de angajare că munca pentru care se face recrutarea de personal se va desfăşura la o fermă ecologică, în aer liber.

„Culesul căpşunilor începe devreme, la 4.00 – 5.00 dimineaţa. Sezonul de recoltare a căpşunilor începe aproximativ la începutul lui iunie şi se termină în jurul datei de 15 august”, precizează angajatorul, potrivit Mediafax.

Candidaţii trebuie să aibă cel puţin 18 ani şi să fie pregătiţi pentru o muncă fizică grea, fiind preferaţi lucrătorii cu experienţă în acest domeniu. De asemenea, lucrătorii trebuie să fie motivaţi şi flexibili în privinţa programului şi trebuie să vorbească limba engleză la nivel mediu.

„Plata muncii este în funcţie de cantitatea recoltată (la kilogram). Se plăteşte echivalentul în coroane daneze a aprox. 1 euro brut/kg. Mai multe informatii despre plata muncii găsiti pe website-ul www.duborgjordbaer.dk”, se mai arată în anunţul de angajre.

Angajatorul precizează că poate oferi şi cazare (cu spaţii pentru prepararea mâncării, internet wireless, duşuri, TV, maşini de spălat) contra unei taxe de opt euro pe zi.

Durata contractului este de şase – şapte săptămâni cu un prgram de lucru de şase zile/săptămână (în medie 25 – 30 ore/săptămână). Candidaţii trebuie să trimită CV model Europass, în limba engleză, cu poza inclusă, pe adresa de email: info@duborgjordbaer.dk.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here