AcasăCopenhagaDanemarca, drum ”de film” la EURO 2020. Cum a influențat accidentul lui...

Danemarca, drum ”de film” la EURO 2020. Cum a influențat accidentul lui Christian Eriksen parcursul până în semifinale

-

Prezența în ”careul de ași” reprezintă o performanță pentru selecționata din țara nordică, cea care a început cu mari emoții, care au depășit cu mult sfera sportivă, acest Campionat European.

La debutul la EURO, Danemarca, alături de întreaga lume, a trăit mari emoții, în finalul primei reprize a meciului cu Finlanda, când Christian Eriksen a suferit un stop cardio-respirator pe gazon, a fost resuscitat pe gazon și transportat la spital.

Partida a fost suspendată, dar reluată ulterior, iar intensitatea momentului i-a afectat fără dubii pe danezi, care au cedat în fața Finlandei cu 0-1.

Naţionala de fotbal a Danemarcei s-a calificat în semifinalele EURO 2020, după ce a învins echipa Cehiei cu scorul de 2-1 (2-0), loc sâmbătă seara, pe Stadionul Olimpic din Baku.

Cum a influențat accidentul lui Christian Eriksen evoluția Danemarcei

Prezent în studioul emisiunii Digi Sport Special după victoria Danemarcei cu Cehia, fostul internațional Răzvan Raț a explicat că accidentul lui Christian Eriksen, deși i-a afectat inițial, i-a și ajutat pe danezi să se mobilizeze și să aibă evoluțiile care i-au adus în semifinalele Campionatului European.

mai mult la  /www.digisport.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read

Hari Bucur-Marcu „La Summit-ul extraordinar NATO am intrat într-o nouă etapă...

Prin Declarația agreată prin consens de toți șefii de state și de guverne ai celor 30 de aliați din Consiliul Nord-Atlantic se spune clar...