AcasăCopenhagaDanemarca, drum ”de film” la EURO 2020. Cum a influențat accidentul lui...

Danemarca, drum ”de film” la EURO 2020. Cum a influențat accidentul lui Christian Eriksen parcursul până în semifinale

-

Prezența în ”careul de ași” reprezintă o performanță pentru selecționata din țara nordică, cea care a început cu mari emoții, care au depășit cu mult sfera sportivă, acest Campionat European.

La debutul la EURO, Danemarca, alături de întreaga lume, a trăit mari emoții, în finalul primei reprize a meciului cu Finlanda, când Christian Eriksen a suferit un stop cardio-respirator pe gazon, a fost resuscitat pe gazon și transportat la spital.

Partida a fost suspendată, dar reluată ulterior, iar intensitatea momentului i-a afectat fără dubii pe danezi, care au cedat în fața Finlandei cu 0-1.

Naţionala de fotbal a Danemarcei s-a calificat în semifinalele EURO 2020, după ce a învins echipa Cehiei cu scorul de 2-1 (2-0), loc sâmbătă seara, pe Stadionul Olimpic din Baku.

Cum a influențat accidentul lui Christian Eriksen evoluția Danemarcei

Prezent în studioul emisiunii Digi Sport Special după victoria Danemarcei cu Cehia, fostul internațional Răzvan Raț a explicat că accidentul lui Christian Eriksen, deși i-a afectat inițial, i-a și ajutat pe danezi să se mobilizeze și să aibă evoluțiile care i-au adus în semifinalele Campionatului European.

mai mult la  /www.digisport.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

„Românii zilei” 4 români, doi bărbați și două femei condamnați pentru...

Patru români au fost condamnați la mai multi ani de închisoare pentru 17 furturi diferite și tentative de spargere în diferite supermarketuri din Jutland...