AcasăPrima paginaDanemarca : “Este posibil să ne protejăm bursele studenţeşti de cetăţenii UE”

Danemarca : “Este posibil să ne protejăm bursele studenţeşti de cetăţenii UE”

Danemarca aştepta cu multă îngrijorare decizia pronunţată de Curtea Europeană de Justiţie pe 18 iulie, privind alocarea burselor studenţeşti în Germania subliniază Jyllands-Posten.

Curtea, bazându-se pe principiul liberei circulaţii a cetăţenilor în cadrul UE, a decis că Germania nu are dreptul de a refuza un ajutor financiar unui student dacă nu îşi are reşedinţa pe teritoriul german timp de 3 ani.

La rândul său, guvernul danez cere studenţilor străini să aibă doi ani de rezidenţă pe teritoriul naţional în timpul celor 10 ani care precedă solicitarea bursei. Prin urmare, Danemarca se teme de faptul că hotărârea Curţii poate stabili un precedent şi că ar fi obligată să plătească alocaţiile studenţeşti tuturor cetăţenilor europeni care le solicită.

Dar, subliniază experţii în Jyllands-Posten, este posibil să fie eludată hotărârea Curţii.

Bursele studenţeşti pot fi, de exemplu, transformate în împrumut. Putem solicita, de asemenea, ca unul dintre părinţi să lucreze în ţară. […] În cazul în care Curtea Europeană de Justiţie decide că este legal, ne putem adapta legislaţia.

 

http://www.presseurop.eu/ro/content/news-brief/3984381-este-posibil-sa-ne-protejam-bursele-studentesti-de-cetatenii-ue?xtor=RSS-18

RELATED ARTICLES

2 COMENTARII

 1. Sunteți în căutarea pentru un împrumut ? Sau au fost refuzate de credit de la o bancă sau instituție financiară pentru unul sau mai multe motive ? Ai locul potrivit pentru soluții de împrumut aici ! Elizabeth ” Global Finance Limited , pentru a oferi credite pentru companii și persoane fizice la rata scăzută și accesibile dobândă de 2 % . Contactati-ne prin e-mail azi ! Elizabethp111@live.co.uk

  Depunerea :

  1 ) Nume:
  2 ) Stat :
  3 ) Adresa :
  4 ) Stat :
  5 ) Sex :
  6 ) starea civilă :
  7 ) Poziție :
  8 ) Numărul de telefon:
  9 ) Situația actuală la locul de muncă :
  10 ) Venitul lunar :
  11 ) Suma de împrumut Necesare :
  12 ) Durata de împrumut :
  13 ) Scopul creditului :
  14 ) Religie :
  15 ) Aveți în trecut ;
  16 ), data nașterii ;
  mulțumesc
  Dna Elizabeth Patrick

 2. pentru boschetarii care au postat la #1 (zic boschetari, pentru ca 1000% sunt mai multi in aceasta afacere), ce crucea mamii voastre trebuie specificata religia pentru un imprumut? Luav-as familiile in _!_ de jeguri penale ca si din cauza voastra e vazuta Romania ca o paria.
  PS: pentru retarzii care acorda imprumut gen postarea de la #1, dau muie gratis sau pe bani, in functie de religia pe care o are mama voastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca