AcasăCopenhagaDanemarca își cheamă cetățenii să evite Sharm el-Sheikh în Egipt după prăbușirea...

Danemarca își cheamă cetățenii să evite Sharm el-Sheikh în Egipt după prăbușirea avionului rusesc

Danemarca și-a chemat cetățenii vineri să evite sudul peninsulei egiptene Sinai, inclusiv stațiunea Sharm el-Sheikh, alăturându-se unui cor de avertismente internaționale după prăbușirea unui avion de pasageri rusesc, informează Reuters.

Ministerul de Externe a declarat că această recomandare se bazează pe o evaluare a siguranței aviației după noi informații primite vineri, fără a intra în detalii.

Moscova și-a suspendat zborurile de pasageri către Egipt și Statele Unite au impus noi cerințe de securitate în transportul aerian în urma prăbușirii avionului, în timp ce oficiali occidentali au afirmat vineri că la origine a fost o bombă.

 

Ministerul danez a declarat pe site-ul său că nu recomandă „călătorii neesențiale în partea de sud a Peninsulei Sinai, inclusiv Sharm el-Sheikh”, adaugă Reuters.

Un grup afiliat la Statul Islamic a revendicat responsabilitatea prăbușirii Airbusului A321 operat de un transportator rus sâmbăta trecută ce aducea turiști acasă.

Toate cele 224 de persoane la bord au fost ucise în ceea ce militanții au descris ca o răzbunare pentru atacurile aeriene ruse în Siria declanșate în urmă cu mai mult de o lună.

http://www.agerpres.ro/externe/2015/11/07/danemarca-isi-cheama-cetatenii-sa-evite-sharm-el-sheikh-in-egipt-dupa-prabusirea-avionului-rusesc-10-10-49

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca
Guffy pe