Danemarca la Europarlamentare marii cistigatori au fost partidele de dreapta si nationalistii, Dansk Folkeparti. Prima campanie electorala îndreptata clar si direct împotriva emigrantilor români

1
915

Ca si in Marea Britanie, în Danemarca nationalistii au tras tare pe spatele emigrantilor români. Nicicînd nu a mai fost o campanie direct îndreptata îmåpotriva românilor, ca acum.

La finalul alegerilor Europarlamentare, natiionalistul Messerschmidt a declarat ca se vor gîndi la schimbarea legilor Europene in privinta alocatiilor pentru copii emigrantilor.

In lunile trecute românii au fost dati drept exemplu negativ si in aceasta privinta. De ce sa primeasca românii alocatii pentru copii in Danemarca, daca acesti copii locuiesc in Romania ?

 

1 COMENTARIU

  1. consider fair sa nu plateasca alocatie atata timp cat copii nu locuiesc in danemarca. Totusi a folosi asta in campania politica, mi se pare , din punctul meu de vedere , ridicol. Si desigur rasist. Atata timp cat aceásta lege functioneaza si in alte state si de ia se bucura si alte nationalitati, inclusiv danezi de pe alte meleaguri, mi se pare ca referirea directa numai la romani e direct rasista.
    Daca acesta lege ar trebui schimbata atunci ar trebuie sa se schimbe si pt. altii , inclusiv danezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here